lubie, mniej lubie
- peterklasinski
Najbardziej lubię kapsle z Polski i krajów byłego bloku wschodniego (nawet te współczesne). Podobają mi się również kapsle z Kanady.
Najmniej lubię Niemcy i Austrię, ale kapsel jest kapsel;).
Poza tym wolę kapsle używane, bo są one kawałkiem historii...
Najmniej lubię Niemcy i Austrię, ale kapsel jest kapsel;).
Poza tym wolę kapsle używane, bo są one kawałkiem historii...
kapsle piwne i niepiwne, bez sygnatur i odwrotek
Ja tam lubię najbardziej kapsle Polskie piwne i niepiwne. Ale wolałbym mieć większość niekapslowanych ale z tych nowości, bo te starsze kasple powiedzmy jak np.1 Ostrów to zdecydowanie nie ! Dlamnie to by były takie jagby bezwartościowe tzn. nieodczuwał bym tego że to jest bardzo stary kapslel, mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi 

Zbieram tylko Polske bez odwrotek i serii.
-aifam-
-aifam-
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mi tam się one podobają. Jedyną ich wadą jest to, że są masówkąAgarwen1 pisze:Nie lubię nowych Polskich tzn. masówek

https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
- peterklasinski
Ja lubie wszystkie kapsle ze zwierzątkami albo jakimiś miejscami na swiecie obojętnie z jakiego to kraju.
Niezabardzo lubie kapsle z naprzykład samą literką!
Niezabardzo lubie kapsle z naprzykład samą literką!
---> 1008 Kapsli w Kolekcji <---
---> 295 Polskich Piwnych <---
---> 713 Zagranicznych <---
21.09.2009r-1000 Kapsli
PS. Niezbieam na sygnaturki, odwrotki i zbieram tylko Piwne.
---> 295 Polskich Piwnych <---
---> 713 Zagranicznych <---
21.09.2009r-1000 Kapsli
PS. Niezbieam na sygnaturki, odwrotki i zbieram tylko Piwne.
Cinx, pchasz się na filologię rosyjską nic nie goworisz pa ruski?
Mnie się wydaję, że aby dostać się na filologię jakiegoś języka, np niemieckiego czy angielskiego to trzeba zdawać z nigo maturę rozszerzoną...
Mnie się wydaję, że aby dostać się na filologię jakiegoś języka, np niemieckiego czy angielskiego to trzeba zdawać z nigo maturę rozszerzoną...
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Bo Cinx ma znajomości 
Ja nie przepadam za kapslami rosyjskimi, ukraińskimi, białoruskimi jakoś mnie nie kręcą
Za to Litwa jak najbardziej!

Ja nie przepadam za kapslami rosyjskimi, ukraińskimi, białoruskimi jakoś mnie nie kręcą

Za to Litwa jak najbardziej!

ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
ja lubie kapsle polskie piwne (raczej starsze) i niepiwne. Z zagranicy lubie Grolsch, Gulpener, Moosehead (szczególnie alpine), Brick, Tusker, starsza Grecja i wiele innych, z jakimiś ciekawymi obrazkami lub egzotycznymi napisami takimi jak arabki, grecki itp. Ale im dłużej kolekcjonuje kapsle tym więcej mi się ich podoba
Nie lubie mocno popularnych, ale nie mam nic przeciwko nim
Nie lubie mocno popularnych, ale nie mam nic przeciwko nim

A bo słuchaj drogi Krzyśku ;) Literek już się trochę nauczyłem więc nie, że tak nic nie umiem. Tata umie też po rusku więc jakby co będzie mi pomagał.Cinx, pchasz się na filologię rosyjską nic nie goworisz pa ruski?
A teraz odpowiem na pytanie. To nie jest kierunek nauczycielski. Pełna nazwa to : Filologia rosyjska od podstaw z językiem angielskim, specjalizacja - język biznesu.
Więc jak widać nie trzeba zdawać matury z rosyjskiego aby się na takie coś dostać, wystarczy łądnie zdana matura z ang. rozszerzona

- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie: