[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Polskie niepiwne nowości - Strona 16 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Tak w roli przypomnienia wczoraj przy okazji premiery Grand Championa Eow zauważyła, że w Almie są dostępne jubileuszowe butelki coca-coli (te z kapslem CC-095).
Jak ktoś jeszcze go nie ma to są w cenie 7,99 za 4-pak.
wiki pisze:Ja cappy trzymam w Czechach. Jeżeli potwierdzi się, że jest produkowana również w Polsce to wystarczy przesunąć kapsel.
Dystrybutor Coca-Cola Polska....wyprodukowano za zgodą...Coca-Cola company. Kurde, dystrybucja Polska nie oznacza, że z Polski...? Czyli gdzie go trzymacie?
Dzisiaj to również sprawdziłem, póki co musi pozostać w Czechach. Dodatkowa uwaga - butelka szklana zwrotna - była bardzo obtarta (aż biała) od skrzynki (kilkakrotnie w obiegu), a skoro to u nas nowość, to przynajmniej butelki na pewno muszą być czeskie...
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
Coś ze staroci,których nie ma w katalogu
PEPSI wzór jak PC-003 ale PN-73 i sygnatura na XII. Nie wiem co to za syg. więc zrobiłem fotkę
Wiki,proszę przy następnej aktualizacji dadaj ten wzór
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.