Tomson87 pisze:
Czy wybiera się ktoś z Warszawy i korzysta z usług PKP?
Wygląda na to, że będę na giełdzie - oczywiście podróż pociągiem.
Wyjazd w piątek z noclegiem, powrót ok. 130tej TLK.
powrót ok. 130tej TLK. No nieźle pga to jest taka godzina ?
6087 PL
3273 P
x651 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Malczan pisze:Moja druga giełda:D Pytam może głupio ale jak byłem w tamtym roku to zapoznawałem sie z organizacją takiej gieldy. Żeby mieć taki stoliczek trzeba wczesniej do kogos napisac , zarezerwować?
Trzeba być przed godz.7-mą.Wejście,chyba jak zawsze 5 zł./ piwo i gratisy/
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2012, 20:27 przez Wacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Próbujemy z organizatorem zabukować stoliki w jednym sektorze - kapslarskim . Pytanie do Was jaka ilość stolików była by potrzebna.
Stoliki w Krakowie są duże, więc myślę, że dwa na jedną osobę byłby ok. Z tego co pamiętam - 5 złotych kosztuje rezerwacja.
Proszę o wpisywanie się - 1 punkt, 1 stolik
1. Bucik + Szwagier rodzony Bucika
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
Ja jako rodowity mieszkaniec krakowa powinienem pojawic sie na gieldzie ale z racji ze pracuje nie bede mogl osobiscie poznac kolegow kolekcjonerow z naszego forum nad czym ubolewam.Mysle jednak ze zdacie obfita relacje z gieldy opatrzona fajnymi fotkami.Dziekuje i zycze udanych tranzakcji !!!!!!!!!!
Dodatkowo w piątek wieczorem planujemy spotkanie kapslowoprzedgiełdowe pod szyldem "ZK On Tour". Na Naszej krakowskiej ziemii będzie gościł m.in. kolega PGA.
Plan jest taki aby obejść ze dwie, trzy atrakcyjne piwnie knajpy - choć oczywiście może się skończyć na jednej .
Wstępnie ustaliliśmy początek na godz. 18 - zainteresowanych proszę o PW - podam swój numer telefonu co by się odnaleźć.
GF
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
To ja jeszcze dodam, że planowane jest jak co roku wspólne zdjęcie kapslarzy ok. godziny 10
Informacja będzie "krzyczana" przeze mnie osobiście, więc proszę nasłuchiwać i stawić się licznie do zdjęcia ;)
ej panowie jestem blisko irytacji. Chyba nie wezme ze soba kapsli na wymiane. Caly czas myslalem ze nei bede mial problemu z zapakowaniem ich w cos a teraz nei moge znajsc zadnego pudla !!!!!!!!
Po dzisiejszych rozmowach telefonicznych swój udział w giełdzie niestety odwołali Jacek oraz Cinx. Pierwszy z powodów zdrowotnych, drugi z powodów finansowych. Podkarpacie będę więc reprezentował sam.
Nie pisałem wcześniej, że przyjadę, podejrzewając, że nie będę mógł tego zrobić i licząc jednocześnie na jakiś cud.
Cud się nie stał, zostaję we Wrocku. Niech to ............ trafi.
A kapselki tak ładnie do wymiany przygotowane.
Malczan pisze:ej panowie jestem blisko irytacji. Chyba nie wezme ze soba kapsli na wymiane. Caly czas myslalem ze nei bede mial problemu z zapakowaniem ich w cos a teraz nei moge znajsc zadnego pudla !!!!!!!!