Nowy:P
Nowy:P
Witam
Nazywam się Paweł i jestem z Warszawy.Kapslami zajmuje się od niedawna,jak narazie mam troche ponad 100 w wiekszosci sa to moje znaleziska lub prezenty od kumpli:D Wiedze w tym temacie mam rowniez znikoma bo wiem tyle co przeczytalem i nic wiecej ale zamierzam ja poszerzac i licze ze mi w tym pomozecie.
Pozdro
Nazywam się Paweł i jestem z Warszawy.Kapslami zajmuje się od niedawna,jak narazie mam troche ponad 100 w wiekszosci sa to moje znaleziska lub prezenty od kumpli:D Wiedze w tym temacie mam rowniez znikoma bo wiem tyle co przeczytalem i nic wiecej ale zamierzam ja poszerzac i licze ze mi w tym pomozecie.
Pozdro
mr-perez pisze:No niestety zdobęda , to juz raczej pewne. Ale moj Widzewek tez sie niezle rozbujal w II lidze i za rok ulubiona druzyna Krzyska bedzie miala spore problemy z obroną tytułu
Powalczycie. Z Arką lub Bełchatowem.

Taka jest prawda, ze nie macie takiej dobrej drużyny, na I ligę, a jak mieliście lidera, to sobie zaczęliście za duzo wyobrażać.JJaq pisze:Zato Jaga dostaje w dupe od karzdego Jak Lechia nie przyjechała na mecz to chceli dla piłkarzy W****dol dać żeby grać zaczeli
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Z tym się zgodze że nie mamy dobrej drużyne ale mieliśmy lidera a potem piłkarze zaczeli coś odpypyp i się skończył sen o 1 lidz e do tego doszły kontuzjeKrzysiek pisze:Taka jest prawda, ze nie macie takiej dobrej drużyny, na I ligę, a jak mieliście lidera, to sobie zaczęliście za duzo wyobrażać.
Prezes byłeś na meczu Jaga -Widzew u Was?
PS> Oguś daj se siana
O mistrzostwach możecie se gadać w innym temacie

a więc powiedz w jaki sposób zbierasz te kapsle np. czy na sygnatury czy nie, po prostu w czym mamy ci doradzaćP3(L)3 pisze:Wiedze w tym temacie mam rowniez znikoma bo wiem tyle co przeczytalem i nic wiecej ale zamierzam ja poszerzac i licze ze mi w tym pomozecie.

Znak towarzyszy zastrzelonych