6075 PL
3270 P
x645 N Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
No właśnie nie pękaj.Przecież są giełdy kolekcjonerskie.Prawie pod każdym sklepem,gdzie jast piwo można znaleźć jakieś kapsle.Ja,jak i większość chyba tak zaczynała zbieranie.
No właśnie nie pękaj.Przecież są giełdy kolekcjonerskie.Prawie pod każdym sklepem,gdzie jast piwo można znaleźć jakieś kapsle.Ja,jak i większość chyba tak zaczynała zbieranie.
Odpuść sobie. Ban Bosman robi sobie jaja z nas wszystkich.
Dla mnie już powoli robi się to żenujące, do pewnego czasu było to śmieszne ale teraz zaczyna już przesadzać, mogę się założyć ,że za jakiś czas wróci znów i po raz kolejny ogłosi swoją upadłość...
Niech się wycofa i będzie spokój. Jego decyzja. Może zacznie zbierać coś innego. Monety, znaczki itd. Jest tyle możliwości. Ja nie potrzebuje na form takiej osoby która permanentnie robi sobie z nas jaja. Albo zbiera na poważnie albo wypad.
Dlatego przestańmy reagować jak znowu napisze, że kończy, albo, że znowu powraca. Pojawiają się niepotrzebnie potem dziesiątki postów z tekstem albo i bez które nic nie dają. Szkoda transferu. Temat wałkowany wiele razy,a my nadal żywimy trola. Wytrenujcie w zobie znieczulicę na takiego typu zachowania i nie dajcie się podpuszczać po raz kolejny.