ZIELONE KARTKI
niestety mnie nie będzie. 29-go jest mecz na stadionie narodowym i w związku z tym (znając życie i moją pracę) będę tam a nie na ZK 

Katalog zrywek i nakładek na butelki http://www.sites.google.com/view/katalogzrywek
Mini kolekcja aluminiowych kapsli https://sites.google.com/view/kapsle-woda-mineralna
Mini kolekcja aluminiowych kapsli https://sites.google.com/view/kapsle-woda-mineralna
Postaram się być:
1. Bucik
2. Trzeci
3. chinet (jeszcze nie wiem od której godziny)
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
PS: Bucik, wziąć te ostatnie Namysłowy?
1. Bucik
2. Trzeci
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
PS: Bucik, wziąć te ostatnie Namysłowy?
Życie to ciągła walka. Do obiadu z głodem. Po obiedzie ze snem.
http://birofil.prv.pl
http://birofil.prv.pl
Ok, wezmę ;)Kibi pisze:A może ktoś mógłby przynieść Połczyn 9 i 10. Chętnie bym zobaczył i porównał ze swoim egzemplarzem.
Z tego co wiem Funboy też byłby zainteresowany.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Chciał bym przyjechać. Ale 2 kierunki dzienne niestety na to mi nie pozwalają..
a nawet gdybym urwał się i wyjechał o 14:10 był bym o 16:43, a o 20 powrotny już mam gdy impreza u was się rozkręca.. Chciałem bardzo ale być nie mogę, a jeśli wydacie jakiś znowu kapsel ZK, będę wściekły ze poszedłem na 2 kierunki.
ps. Jak dla mnie to nie wiem czy kiedykolwiek odwiedzę ZK (przynajmniej przez kolejne 1,5 roku) , w sumie mam blisko Białystok-Warszawa, lecz taka impreza w dniach pn-czw jak dla mnie nie odpowiadała i nie będize odpowiadać ze względu na dojazd PKP. Ekstra było by gdybyście zmienili termin na piątek; sobotę lub niedzielę - ale to chyba nigdy nie nastąpi. Dodatkowo jak dla mnie przydało by się miejsce aby do rana się kimnąć u kogoś bo o 20 zawsze ostatni pociąg. następny o 7.40 z rana następnego dnia. Tyle z mojej strony. Jak ktoś był by w stanie coś zrobić było by ekstra.

ps. Jak dla mnie to nie wiem czy kiedykolwiek odwiedzę ZK (przynajmniej przez kolejne 1,5 roku) , w sumie mam blisko Białystok-Warszawa, lecz taka impreza w dniach pn-czw jak dla mnie nie odpowiadała i nie będize odpowiadać ze względu na dojazd PKP. Ekstra było by gdybyście zmienili termin na piątek; sobotę lub niedzielę - ale to chyba nigdy nie nastąpi. Dodatkowo jak dla mnie przydało by się miejsce aby do rana się kimnąć u kogoś bo o 20 zawsze ostatni pociąg. następny o 7.40 z rana następnego dnia. Tyle z mojej strony. Jak ktoś był by w stanie coś zrobić było by ekstra.
Kolego,
Po pierwsze to nie żałuj, że studiujesz i to 2 kierunki - bo nie każdy ma takie możliwości - a nie jeden by chciał.
Po drugie od samego początku - a jest to już XX edycja - odbyło się już ponad 5 spotkań w piątek z opcją noclegu. I na pewno takie jeszcze się odbędą. W czasie zimowym organizujemy spotkania w środku tygodnia.
Po trzecie to mam nadzieję, że Twoja wizyta na spotkaniu ZK nie będzie miała podłoża czysto materialnego - czytaj zdobycie kapsla ZK. Dodam, że zazwyczaj kapsel na spotkaniu jest niespodzianką - więc tylko cykliczne uczestniczenie w spotkaniach daje gwarancję otrzymania tak cennego daru.
To tyle mówiłem ja Bucik ZK_owicz - II klasy
GF
Po pierwsze to nie żałuj, że studiujesz i to 2 kierunki - bo nie każdy ma takie możliwości - a nie jeden by chciał.
Po drugie od samego początku - a jest to już XX edycja - odbyło się już ponad 5 spotkań w piątek z opcją noclegu. I na pewno takie jeszcze się odbędą. W czasie zimowym organizujemy spotkania w środku tygodnia.
Po trzecie to mam nadzieję, że Twoja wizyta na spotkaniu ZK nie będzie miała podłoża czysto materialnego - czytaj zdobycie kapsla ZK. Dodam, że zazwyczaj kapsel na spotkaniu jest niespodzianką - więc tylko cykliczne uczestniczenie w spotkaniach daje gwarancję otrzymania tak cennego daru.
To tyle mówiłem ja Bucik ZK_owicz - II klasy
GF
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
No i Włocławek i Olsztyn :)chinet pisze:Tym bardziej, że witali już na ZK przedstawiciele innych miast (Olkusz, Lublin, Siedlce, Radom, Nowy Sącz - chyba wymieniłem wszystkie :) )
Aktualna lista:
1. Bucik
2. Trzeci
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
7. Paweł
8. pga
9. pkociel
... pewnie jeszcze kibi, smok i krzysiek, ale im się nie chce wpisać:)
ZK on T(O)UR
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Chyba trochę źle zrozumiałeś mój post.bucik pisze:Kolego....
Po pierwsze to masz rację, ale nie sądzę że poradzę z 2 kierunkami na raz. Mi jakoś zawsze wypada, że nie mogę albo coś. A później żałuję. Tak jak żywca który odbywa się w czasie sesji, i do którego nie mogę dojechać od 5 lat..

Nie ukrywam, że gdyby takowy kapsel został wydany, a Ja odwiedził bym ZK, to zajął by on by miejsce w moim klaserze i z pewnością był by pamiątką z miło wspominanego spotkania.
Wszystkim, którzy mają możliwość odwiedzenia/odwiedzania spotkań ZK, zazdroszczę oraz pozdrawiam.
ps. Kto jest z OLSZTYNA?
oj Kolec, dość biadolenia! ;] Po prostu przyjedziesz na spotkanie ZK kiedy będziesz mógł i tyle. To jest dość logiczne i nie ma co płakać, że na tym nie będziesz ;]
Oczywiście w imieniu ZKowiczów zapraszam Cię na marcowe, kwietniowe, majowe itp. itd., bo to lutowe na pewno nie będzie ostatnie ;]
Pozdrawiam
Oczywiście w imieniu ZKowiczów zapraszam Cię na marcowe, kwietniowe, majowe itp. itd., bo to lutowe na pewno nie będzie ostatnie ;]
Pozdrawiam

Pozdrowienia dla ILoveHeaters vel Mr.Allena : )
Lsta obecności:
1. Bucik
2. Trzeci
3. chinet (możliwe, że już od samego początku)
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
7. Paweł
8. pga
9. pkociel
10. dziubak
11. Kowalsik (mam nadzieję, że dotrę)
12. barann (może się dotaska)
13. Kibi
14. Krzysiek (tak przynajmniej słyszał Kibi
)
Do zabrania kapsle:
Pluto - Połczyn 9/10
Kowalsik - Bielkówko 1/2
chinet - Żywiec 58/60
no i jeśli ktoś ma Żywiec 36 to chętnie sobie popatrzę
1. Bucik
2. Trzeci
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
7. Paweł
8. pga
9. pkociel
10. dziubak
13. Kibi
14. Krzysiek (tak przynajmniej słyszał Kibi

Do zabrania kapsle:
Pluto - Połczyn 9/10
Kowalsik - Bielkówko 1/2
chinet - Żywiec 58/60
no i jeśli ktoś ma Żywiec 36 to chętnie sobie popatrzę
Jestem trollem 

Lista obecności:
1. Bucik
2. Trzeci
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
7. Paweł
8. pga
9. pkociel
10. dziubak
13. Kibi
14. Krzysiek (tak przynajmniej słyszał Kibi )
15. Smok
1. Bucik
2. Trzeci
4. Eow
5. Pluto
6. funboy
7. Paweł
8. pga
9. pkociel
10. dziubak
13. Kibi
14. Krzysiek (tak przynajmniej słyszał Kibi )
15. Smok
Każdy piwinien w coś wierzyć. Ja wierzę, że wypiję jeszcze jedno piwo.