[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapslowe nowości z Witnicy (dyskusja na temat serii) - Strona 9 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Ten z Allegro został sprzedany w opcji Kup Teraz za 5,50zł.
Sprzedający chyba nie wiedział jaki "rarytas" sprzedaje więc trudno go podejrzewać że kombinował przy zakładaniu kapsla
Ja miałem go na butelce, kapsel z Wielka Brytania, na piwie Lubusz, było piwo w nim i było kupione w sklepie mam dwóch świadków, więc jakimś cudem kapsel trafił do obiegu. Seria na ebay była ale butelkowana.
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Też zwróciłem uwagę na brak sygnatury.
Natomiast na pewno kto inny je robił - zarówno farba jest inna (co czuć przede wszystkim w dotyku), jak i czcionka.
Dzisiaj to jest 4.03.12r wybrałem się do Auchan na Woli by znaleźć dla siebie Anglię. Oczywiście butelki z Witnicy musiały być ułożone na najwyższych półkach sklepu. Przejrzałem wszystkie te które udało mi się dosięgnąć ręką ale nie mogłem odejść dopóki nie dostane się do tych najwyższych. Regał dalej, moim oczom ukazała się wolnostojące drabina dla pracowników do rozładowywania towarów. Szybko ją przechwyciłem i zacząłem wspinaczkę. Gdzieś na przedostatniej od góry znów pochwyciłem zapakowane piwa a moim oczom ukazało się to: