miodek pisze:Żeby potem dyktować ceny na allegro ;] oczywiście jeszcze nie teraz, bo nadal wiele osób wyprzedaje kolekcje, ale za jakiś czas... kto wie.
Aż się go zapytam w Spiżu, bo to mi nie przyszło do głowy.
A po co czekać do Spiża? Witam Wszystkich tak żywo interesujących się moimi finansami i tym jak drogo kupuję,jeśli macie na zbyciu dziewce ,których mi brak chętnie kupię taniej

lista aktualna znajduje się przy kataogu w opisie (o mnie). Co do kolekcji to nie mam nawet 1 pełnej i raczej to nie grozi(łomża1,czy warki 43,44, itp to uniemożliwią).Zaczynałem od zbierania kapsli,które sam wypiłem,gdy odkryłem allegro,a następnie giełdy birofilskie zacząłem zbierac dziewice,teraz pełna pozycja w kolekcji to Dziewica i Ściągany ,Po co mi dublety ? po to żeby mieć się czym wymieniać teraz i za kilka lat.Czemu kupuję tak drogo? 1.bo mam 41 lat i nie mam czasu żeby czekać na następne kapsle do 60 2.jak coś jest rzadkie to niestety ma swoją cenę(a że komuś udało się kupić taki kapsel za 5zlp to tylko pogratulować,też mam kapsle nabyte po 1zlp,a teraz są po 50zlp i nie wiem czemu) 3.bo mnie stać 4.aby nie żałować jak po wyprzedaży kolekcji kolegi Kaktusa Pozdrawiam Wszystkich zbieraczy złomu ps.Miodek kiedy spotkanie w Spiżu?