Nie wiem czy opłaca Ci się tłuc pociągiem, bo w lutym jest giełda w Krakowie na której będziemy, przynajmniej ja będę, pewnie Jacek też,
a z Cinxem to nigdy nie wiadomo.
Poza tym mamy tak blisko ,że równie dobrze możemy spotkać się w jakimś innym miesiącu dogodnym dla większej grupy zainteresowanych. Ja teoretycznie mogę być co miesiąc na tej giełdzie. No ale w Krk raczej będę więc się poznamy jeśli się wybierasz.
Kolejna mini giełda się odbyła. Uczestniczyłem ja oraz Jacek.
Po wymianie doszło nam po kilka kapsli do kolekcji. Na giełdzie kapsli niewiele, kupiłem kilka do wymiany. Cinx gamoniu, a ty dlaczego nie przyszedłeś? Jacek chciał zadzwonić po Ciebie, ale chyba numer zmieniłeś..
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
W kwietniu chcielibyśmy zorganizować kolejne nasz już spotkanie, jednak myślimy nad jego datą. Uważam, że dobrym terminem byłby czas zaraz po świętach, ale chcielibyśmy się zapytać czy innym osobom by to odpowiadało. Najlepiej napiszcie kiedy byście mogli. Ja, Jacek oraz Cinx, jesteśmy w miarę elastyczni i się dostosujemy. Myślę tutaj głównie o nowo zarejestrowanych kapslarzach jak pro-boszczy czy kolega z Przemyśla. Czekam na jakikolwiek odzew.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Dostałem wiadomość od naszego kolegi z Przemyśla, że niestety nie ma czasu i nie ma szans aby pojawił się na naszym spotkaniu w najbliższym czasie.
Aby było nas jak najwięcej, proponuję zroganizować termin spotkania pod Sebasitana (kapsle 240240), gdyż pozostali zadeklarowali elastyczność. Najlepszy termin który wypada przed świętami na weekendzie to sobota 31 marca lub niedziela 1 kwietnia.
Który wam bardziej odpowiada?
Cholera, mi akurat w tą sobote wypadła ważna sprawa i o 18 muszę być w domu. Wiec dla mnie taka opcja odpada. A może w niedziele ? Tak jak to zawsze wcześniej miało miejsce.