Sam wcześniej powiedziałeś, Że te kapsle - sierpc 9 sprzedajesz, bo nikt niczego ciekawego nie proponuje w zamian, więc Ci doradzam, abyś i tym razem sprzedał...

Spoko wtk ale co wg Ciebie się stało? Dostałem kapsle i wymieniłem część, część sprzedałem i co? To jest powód to zakładania nowych tematów i takiego czegoś?!wtk pisze:Stało się i już się nie odstanie!
Masz coś w zamian? Złoż swoją propozycję, chyba że to jest ona:To co kupić mogę a wymienić od Ciebie nie?
I tak wątpię, że go dostaniecie, może góra jedna osoba.
Nie no, faktycznie nie moje, ukradłem słuchaj je ;) Całe szczęście, że nie są Twoje.krzysztof pisze:Czy one takie Twoje to już nie chce mówić.
Spoko, jak nie chcesz wyczyszczenia tematu, to zgłoś się do onetu - moŻe dadzą na głównej w wiadomościach z kraju.prokomfanz pisze:Masz coś w zamian? ZłoŻ swoją propozycję, chyba Że to jest ona:To co kupić mogę a wymienić od Ciebie nie?I tak wątpię, Że go dostaniecie, moŻe góra jedna osoba.Nie no, faktycznie nie moje, ukradłem słuchaj je ;) Całe szczęście, Że nie są Twoje.krzysztof pisze:Czy one takie Twoje to juŻ nie chce mówić.
Popisał, popisał i teraz wyczyszczenie tematu? A niech wszyscy wiedzą, Że kolega ma jakieś wonty i nie moŻe się pogodzić, Że wpadło mi kilka fajnych kapsli.