[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapslowe nowości - komentarze - Strona 27 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Przypuszczam, że nie będzie nowego Lecha Mocnego. Zauważ, że ogólnopolskie marki Lecha (zwykły i Free) lecą jakby własnym torem - oba mają podobny fason kapsli i jeżeli go zmieniają, to razem. Pils i Mocny to marki troszkę a'la regionalne, mają podobny fason kapsli - od pewnego czasu niepodobny do zwykłych Lechów.
Moby pisze:Julas- kapsel fajny, ale nie za duże trochę to zdjęcie??
Możecie dokładniej się przyjrzeć
I przy okazji połowie stołu...
Ja myślę że to jest blat od biurka
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Dla zbierających kapsle z sygnaturą i cyferką,lub odwrotką-Tyske 5 stadion 2 rodzaje kapsli->sygnatura dap i cyferka po prawej stronie (odwrotka-kod na tle stalowym),bez cyferki (kod na tle srebrnym) W obu kapslach inny rodzaj czcionki.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2012, 10:30 przez Dariobeer, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale trafiłem kapselka Żubr z takim czymś "2226 RRK 1712" na dziwiątej i ma trochę jaśniejsze tło, wyraźnie widać paproć.
Zbieram kapsle od czerwca 2011.
Podziękowania za wzbogacenie kolekcji dla; wtk ,bucik i Kardzik z forum emonety
Kapsel długo robiony więc kolejne numerki.
Wystarczy popatrzeć na czeskie czy niemieckie kapsle
z RRK.
Zwłaszcza te długo bite:
jeden wzór - różne kombinacje ułożenia cyferek.
Chętnie przygarnę takiego do kolekcji.
P.s. Grzesio, fajnie, że dałeś info bo na Żubra już nie patrzyłem
od długiego czasu (u mnie panowało "dap"). ;)