Typer Ekstraklasy
Typer Ekstraklasy
Witam. Wpadłem na pomysł przeprowadzenia na forum typera ekstraklasy. Każdy uczestnik musi wysłać wpisowe. 30 kapsli. Później te kapsle były by podzielone dla 3 najlepszych typujących. Oczywiście atrakcyjność sumy tj. wzorów zależne była by od miejsca. Co wy na to ?
Trzeci pisze:Zielona Liga Typerów forever!!! Stop nieudanym imitacjom.

Dzięki
11645 kapsli
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
2104 Polskie piwo (92 browary, 28 rozlewni - 75 kapsli)
6061 Zagranica piwo (145 krajów)
2007 Niepiwne (w tym 406 Polska) - 92 kraje
760 Reklamowe i okolicznościowe (6 krajów)
690 Serie PLN (341 I seria, 349 II seria)
Po pierwsze, nie wiedziałem że istnieje liga typerów.
Po drugie, wpadłem na ten pomysł, żeby trochę rozluźnić forum, bo przecież nie samymi kapslami cżłowiek żyje....
Po Trzecie napisałem dużo o nagrodzie bo uważam,że jest ona istotna. Bo co nie zrozumiałego jest w typowaniu meczów, a za dobry typ dostaniesz punkty. Później trzech z największą liczbą otrzymuje kapsle.
Po czwarte , nie chce robić żadnych podróbek, imitacji ? czy jak wy to nazwaliście...
Po piąte, Widzę,że nie można tu wyjść z pomysłem i inicjatywą bo jest to spisywane na straty.
Po szóste, jeśli pomysł uważacie za głupi-skasujcie ten temat i po sprawie,
Po drugie, wpadłem na ten pomysł, żeby trochę rozluźnić forum, bo przecież nie samymi kapslami cżłowiek żyje....
Po Trzecie napisałem dużo o nagrodzie bo uważam,że jest ona istotna. Bo co nie zrozumiałego jest w typowaniu meczów, a za dobry typ dostaniesz punkty. Później trzech z największą liczbą otrzymuje kapsle.
Po czwarte , nie chce robić żadnych podróbek, imitacji ? czy jak wy to nazwaliście...
Po piąte, Widzę,że nie można tu wyjść z pomysłem i inicjatywą bo jest to spisywane na straty.
Po szóste, jeśli pomysł uważacie za głupi-skasujcie ten temat i po sprawie,