XVIII Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2011
-
- Kontaktowanie:
Odnalazły się zaginione kapsle!!!!!!
Po niedzieli będe je rozsyłał! Wcześniej jednak będą one do odbioru w Człuchowie na giełdzie, kto się wybiera tam prosze o kontakt. Jeśli mnie nie będzie kapsle będzie miał któryś z kolegów. Koledzy z ZK proszę o kontakt z "lowolakiem", ma być na giełdzie i jemu przekaże koperte zbiorczą. Mooże jeszcze komuś mogę wysłac kopertę zbiorczą? Może ktos w tym tygodniu przyjedzie do 3miasta? albo cos w tym guście.
Są też kapsle z porzedniej ankiety które obiecałem dorobić, dla osób które dołożyły sie do ankiety. Białe z czrwonym nadrukiem. Beda one rozesłąne do zainteresowanych.
Kapsel specjalny z WOŚP jż został wysłąny do Alberta!!!
Czekam na maile!
A i komuś chyba nie dałem płytki bo mi została jedna sztuka!!!!
Po niedzieli będe je rozsyłał! Wcześniej jednak będą one do odbioru w Człuchowie na giełdzie, kto się wybiera tam prosze o kontakt. Jeśli mnie nie będzie kapsle będzie miał któryś z kolegów. Koledzy z ZK proszę o kontakt z "lowolakiem", ma być na giełdzie i jemu przekaże koperte zbiorczą. Mooże jeszcze komuś mogę wysłac kopertę zbiorczą? Może ktos w tym tygodniu przyjedzie do 3miasta? albo cos w tym guście.
Są też kapsle z porzedniej ankiety które obiecałem dorobić, dla osób które dołożyły sie do ankiety. Białe z czrwonym nadrukiem. Beda one rozesłąne do zainteresowanych.
Kapsel specjalny z WOŚP jż został wysłąny do Alberta!!!
Czekam na maile!
A i komuś chyba nie dałem płytki bo mi została jedna sztuka!!!!
I do mnie dotarła 
Wielkie dzięki Krzysztof za to co robisz i za ogrom pracy jaki wkładasz co roku w przygotowanie ankiety i zliczanie jej wyników!
Mimo, że istnieją statystyki kapsli w katalogu to jednak wersja papierowa ma to "coś" i każdy z utęsknieniem czeka na Twoją ankietę
Jeszcze raz dzięki za włożoną pracę i oby XIX edycja ankiety powstała bo same cyferki w katalogu to za mało ;)
Dzięki!

Wielkie dzięki Krzysztof za to co robisz i za ogrom pracy jaki wkładasz co roku w przygotowanie ankiety i zliczanie jej wyników!
Mimo, że istnieją statystyki kapsli w katalogu to jednak wersja papierowa ma to "coś" i każdy z utęsknieniem czeka na Twoją ankietę

Jeszcze raz dzięki za włożoną pracę i oby XIX edycja ankiety powstała bo same cyferki w katalogu to za mało ;)
Dzięki!
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
- Kontaktowanie:
Ankieta i kapsel dotarły, podziwiam wkład pracy i pozdrawiam jej Twórcę.
Do następnego razu
Do następnego razu

Katalog zrywek i nakładek na butelki http://www.sites.google.com/view/katalogzrywek
Mini kolekcja aluminiowych kapsli https://sites.google.com/view/kapsle-woda-mineralna
Mini kolekcja aluminiowych kapsli https://sites.google.com/view/kapsle-woda-mineralna
Krzysztof,do mnie kapsel dotarł.Wielkie dzięki ogólnie za wspaniąłą pracę włożoną w ankiętę i kapsel okolicznościowy
Twoje zdrówko.

Ostatnio zmieniony 18 lipca 2012, 11:26 przez Dariobeer, łącznie zmieniany 1 raz.
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Ankieta dotarła, serdeczne i wielkie dzięki
żałuję , że pierwszy raz uczestniczyłem, chociaż kapsle zbieram nie od roku...
kapsel nie doszedł jeszcze... ale cierpliwie czekam:)

Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
http://www.collector-crowncaps.cba.pl
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
Jak żałujesz to mogłeś zachować to dla siebie i w następnym roku po prostu nie brać udziału. Ja nie żałuję. Już kilka lat biorę udział w ankiecie i z roku na rok jest coraz lepsza.KOLEKCJONER pisze: żałuję , że pierwszy raz uczestniczyłem, chociaż kapsle zbieram nie od roku...![]()
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Kolec nie protestuje, więc chyba jednak żałuje
A wy sie doszukujecie pomyłki. 

Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
Oczywiście źle postawiony przecinek

Aktualnie skanuję i dodaję kapsle na stronę. 
SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com

SERIA KOLEKCJONERÓW !!!
m.gradzki88@gmail.com
To miał być piękny dzień. Już taki nigdy nie będzie
Dotarła do mnie kolejna koperta od Krzyśka, uradowany otwieram ją, czytam oczy mi się świecą ale zaraz, zaraz... Coś jest nie tak... Gdzie jest kapsel? Patrzę na kopertę, oglądam z każdej strony i na rogu dostrzegam ślad... Ślad po kapslu i ewidentną dziurę
Kapsel wypadł bo dziura się sama zrobiła? Czy ktoś sprytnie przeciął kopertę i kapsel sobie przywłaszczył?
Czy istnieje dla mnie choć cień szansy na otrzymanie kapsla ankietowego?
Na potwierdzenie zamieszczam zdjęcia koperty z dziurą

Dotarła do mnie kolejna koperta od Krzyśka, uradowany otwieram ją, czytam oczy mi się świecą ale zaraz, zaraz... Coś jest nie tak... Gdzie jest kapsel? Patrzę na kopertę, oglądam z każdej strony i na rogu dostrzegam ślad... Ślad po kapslu i ewidentną dziurę

Kapsel wypadł bo dziura się sama zrobiła? Czy ktoś sprytnie przeciął kopertę i kapsel sobie przywłaszczył?
Czy istnieje dla mnie choć cień szansy na otrzymanie kapsla ankietowego?
Na potwierdzenie zamieszczam zdjęcia koperty z dziurą
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Ciekawe, co piszesz, Pluto, bo u mnie też była dziura w kopercie. Kapsel jednak był w środku, bo był owinięty złożoną na dwa kartką papieru, a dziura była zrobiona od strony zagięcia tegoż papieru, więc kapsel nie mógł wylecieć. Jeśli jest więcej takich dziur w innych przesyłkach, to ciekawe kto je robi?
Z tego co widzę po śladach na kartce, on był pomiędzy złożoną kartą (złożoną na 4), tak że miał luz z lewej i prawej strony i mógł wypaść/być wyciągniętym przez tą dziurę.
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Przypuszczam Że nikt ich nie robi celowo, koperta nie jest bąbelkowa, a podczas transportu poczciarze nie pieszczą się z kaŻdym listem.
Nie raz widziałem w Katowicach na dworcu jak pracownicy rzucają cięŻkie wory pełne listów z wózka do wagonu pocztowego, pewnie wtedy następuje uszkodzenie.
Yoreck, moŻe tak się zdarzyć?
Nie raz widziałem w Katowicach na dworcu jak pracownicy rzucają cięŻkie wory pełne listów z wózka do wagonu pocztowego, pewnie wtedy następuje uszkodzenie.
Yoreck, moŻe tak się zdarzyć?
-
- Kontaktowanie:
Takiemu gnojowi co dżwignął ten kapsel jaja obciąć normalnie!! Pluto, nie martw się kapsel dośle ale trochę później. Zdaje się ze nie tylko do Cebie przesyłka zaginęła, została okradziona! Masakra!
Wszystkich proszę o informacje jeżeli byście zauważyli kapsle tegorocznej ankiety na allegro lub może ktoś będzie takie kapsle oferował a nie brał udziału w Ankiecie!!!!!!!
Wszystkich proszę o informacje jeżeli byście zauważyli kapsle tegorocznej ankiety na allegro lub może ktoś będzie takie kapsle oferował a nie brał udziału w Ankiecie!!!!!!!