[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapslowe nowości - komentarze - Strona 35 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Nowy Kasztelan już w kolekcji, o duble się postaram
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Kasztelan Mocny ładny kapselek oby był Niepasteryzowany cały zielony i będziemy mieli ładny komplet. Oczywiście jak uzbieram trochę to znowu rozdam
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Wie ktos moze gdzie w Krakowie dostane nowe Corneliusy? W moich ulubionych sklepach piwnych nie ma, a niektorzy sprzedawcy robili wielkie oczy, jak pytalem. Nie chodzi nawet o kolekcje, bo predzej czy pozniej sie kupi, ale mam smaka skosztowac
Piwo z Ciechanowa-"Nasz jubilat" bedzie tylko wersja limitowana (info z facebooka) Kapsle będą na wszystkich produktach Ciechana (wyjdzie nakład 1 mln. kapsli)