Jak długo zbieracie kapsle?
A ja zacząłem zbierać na początku lat 90' (1993 chyba...) Ale to było takie zbieranie trochę szczeniackie. Po podwórku, w lesie czy w różnych egzotycznych miejscach
Wymieniać zacząłem się dopiero od 2002 roku (Internet = wszystko jasne) i robię to kilka razy w roku . Niekiedy na długie miesiące nie myśle o mojej kolekcji, by później wrócić do niej i zdobyć kilka ciekawych kapselków. 

per aspera ad astra
W ty właśnie miesiącu obchodzę maltuki jubileusz, a mianowicie 2 rok zbieram kochaniutkie kapselki.
W ciagu tych 2 lat uzbierałem 3500 kapsli z 96 państw.
Wymieniłem się 58 razy (38 różnych kolekcjonerów z 15 państw).
Njawięcej wymian przeprowadziłęm z Andrzejem Zagajewskim
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wymiany i za godizny spędzone na rozmowach (szczególnie Danio(
),Oguś(
),Perez(
),Krzysiek(ty wiesz że jesteś obszczymurek ale i tak cię lubię), Paveuek,Kowalsik,Kaktus,Marqus i wiele innych symaptycznych kolekcjonerów, sorki jeśli kogoś pominołem ale stare dziadki ze sklerozą mają lepszą pamięć
Pozdawiam,
Cinx
W ciagu tych 2 lat uzbierałem 3500 kapsli z 96 państw.
Wymieniłem się 58 razy (38 różnych kolekcjonerów z 15 państw).
Njawięcej wymian przeprowadziłęm z Andrzejem Zagajewskim

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wymiany i za godizny spędzone na rozmowach (szczególnie Danio(

Pozdawiam,
Cinx
Spadaj burakuMr Cinx pisze:Krzysiek(ty wiesz że jesteś obszczymurek ale i tak cię lubię),

Dobra, dopisze coś więcej.
Cinxie, życzę Ci żebyś dalej miał taki zapał i werwę do zbierania kapselków, żeby Twoja kolekcja stale rosła, i żebyś był kiedyś tym drugim zbieraczem polskich kapsli w Polsce. Nie musze chyba mowić kto będzie pierwszy.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Przestajesz zbierać? Oddaj mi jePaweł pisze:Ja już zwolniłem jedno miejsce jeśli kiedykolwiek byłem w 15-tce

Nie no ,chyba zbiera, bo w Żywcu szukałem dla niego kapsli jeszcze.

Re: Jak długo zbieracie kapsle
Dżizus marjan Tezzeusz ! Aż nie mogę w to uwierzyć !tezzeusz pisze: w tym roku obchodzę jubileusz 40 - lecia zbierania kapsli.