Odnośnie serii "History Of Art"
Odnośnie serii "History Of Art"
Odnośnie wielu pytań na ten temat ogłaszam publicznie:
Seria History Of Art nie zostanie zamieszczona w nowopowstającym katalogu w browarze Fortuna Miłosław ponieważ byłby to niebezpieczny precedens, który spowodowałby "produkowanie" przez co bardziej "przedsiębiorczych" kolekcjonerów kapsli i zwykłych handlarzy dużej ilości serii w celu nabicia sobie kabzy i powiększaniu kolekcji wymieniając je na brakujące wzory.
Ponadto kolega robox z browar.biz ustalił już rzecz następującą:
"Z Browaru Fortuna dostałem odpowiedź, że kapsle te nie są własnością Fortuny. Po prostu, zgłosił się pewien prywaciarz ze swoimi kapslami, zamówił na własne potrzeby i swojej firmy pewną partię piwa z tymi kapslami."
Kapsle z serii History Of Art będę traktował jako kapsle reklamowe, niezwiązane z browarem.
Seria History Of Art nie zostanie zamieszczona w nowopowstającym katalogu w browarze Fortuna Miłosław ponieważ byłby to niebezpieczny precedens, który spowodowałby "produkowanie" przez co bardziej "przedsiębiorczych" kolekcjonerów kapsli i zwykłych handlarzy dużej ilości serii w celu nabicia sobie kabzy i powiększaniu kolekcji wymieniając je na brakujące wzory.
Ponadto kolega robox z browar.biz ustalił już rzecz następującą:
"Z Browaru Fortuna dostałem odpowiedź, że kapsle te nie są własnością Fortuny. Po prostu, zgłosił się pewien prywaciarz ze swoimi kapslami, zamówił na własne potrzeby i swojej firmy pewną partię piwa z tymi kapslami."
Kapsle z serii History Of Art będę traktował jako kapsle reklamowe, niezwiązane z browarem.
Tu "prywaciarz" wyraźnie poskąpił wykorzystując gotowe już kapsle. Dysponując odpowiednio dużą kasą chyba nie byłoby problemu by zamówić kapsle np. z własnym wizerunkiem lub logo wlasnej firmy a następnie zamówić partię piwa nimi kapslowanego (duże browary w cos takiego pewnie się nie bawią ale te mniejsze?). Za granica mozna juz przeciez zamówić wlasny znaczek pocztowy - wkrotce podobno również i u nas.
Jezeli kogoś stać, dlaczego nie - niech zbiera. Wkatalogu moga byc tylko jako ciekawostki - co niby co mialyby reklamowac. K.
Jezeli kogoś stać, dlaczego nie - niech zbiera. Wkatalogu moga byc tylko jako ciekawostki - co niby co mialyby reklamowac. K.
może wcale nie poskąpił, zakapslowanie butelki nowym kapslem (mam na myśli z własnym zadrukiem) nie jest tanią inwestycjąwiki pisze:Tu "prywaciarz" wyraźnie poskąpił wykorzystując gotowe już kapsle. Dysponując odpowiednio dużą kasą chyba nie byłoby problemu by zamówić kapsle np. z własnym wizerunkiem lub logo wlasnej firmy a następnie zamówić partię piwa nimi kapslowanego
koszt matryc (kilkaset zł/kolor), minimalna partia kapsli to kilkadziesiąt tys. szt. no i tyleż do zabutelkowania piwa czy innego płynu
tak więc jest to spora inwestycja i wcale się nie dziwię, że korzysta się z gotowego produktu
już chyba w zeszłym roku Poczta Polska wprowadziła taką możliwośćwiki pisze:Za granica mozna juz przeciez zamówić wlasny znaczek pocztowy - wkrotce podobno również i u nas.

- mr-perez
- Kontaktowanie:
Re: Odnośnie serii "History Of Art"
I bardzo dobrze. Mógłby się zrobić niezły bałagan.Paweł pisze: Seria History Of Art nie zostanie zamieszczona w nowopowstającym katalogu w browarze Fortuna.
A jeżeli sprzedający te kapsle kolega zawoła nawet 100zł za sztukę to mi to nie przeszkadza. Jak są chetni niech kupują. Ja podziekuję

Chociaz trzeba przyznać, że kapselki ładne.
mr perz na browearze biz pisał ze bedzie miał kapsle z adamem małyszem bo kolega zrobi moje pytanie to za ile
D: 
Niezły bałagan sie z tymi artanmmi zrobił....kapzle powinny zostac skasowane z browar.biz bo z waszych wypowiedzi wynika ze kapsle nie są własnoscia browaru i nie maja z nim nic wspólnego .

Niezły bałagan sie z tymi artanmmi zrobił....kapzle powinny zostac skasowane z browar.biz bo z waszych wypowiedzi wynika ze kapsle nie są własnoscia browaru i nie maja z nim nic wspólnego .