[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapslowe nowości - komentarze - Strona 38 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
zipkeczup pisze:Rozumiem wielkie parcie na robienie kapsli giełdowych. Szkoda tylko, że nie idzie to w parze z jakością...
Tak może być, bo:
1. Kapsle dostępne w sklepach dla domowych piwowarów bardzo często nie nadają się do przemysłowego zamykania butelek - są za miękkie;
2. Blacha nie jest przygotowana do zadruku i farby stosowane zazwyczaj przez tamponiarzy nie chcą się trzymać - podobną sytuację miałem z kapslem ZK#7, musiał iść najpierw biały podkład aby niebieski mógł się utrzymać.
Dziś w Warszawie na Rudnickiego widziałem świąteczny kapsel z Mikołajem.
Tylko obejrzałem, bo kapsel był na piwie (Świątecznym oczywiście), wchodzącym w skład świątecznego zestawu- 5 różnych piw z Kormorana plus pokal za 40 zł.
Przy okazji kupiłem sobie Vettera - pierwszy raz widziałem w Warszawie.
Kibi pisze:Dziś w Warszawie na Rudnickiego widziałem świąteczny kapsel z Mikołajem.
Tylko obejrzałem, bo kapsel był na piwie (Świątecznym oczywiście), wchodzącym w skład świątecznego zestawu- 5 różnych piw z Kormorana plus pokal za 40 zł.
Przy okazji kupiłem sobie Vettera - pierwszy raz widziałem w Warszawie.
w tych zestawach jest miodne na którym też powinien znajdować się kapsel świąteczny / bezbarwny kontur dzwonków /
Też byłem w Realu. Wszystkie piwa z Kormorana mają nowe kapsle, ale ceny 4,29 za Rześkie, 4,99 za Orkiszowe czy 7,25 za Śliwkę w piwie to ich chyba ostro popi***iło...
Bajek pisze:Też byłem w Realu. Wszystkie piwa z Kormorana mają nowe kapsle, ale ceny 4,29 za Rześkie, 4,99 za Orkiszowe czy 7,25 za Śliwkę w piwie to ich chyba ostro popi***iło...
zwłaszcza w realu ceny piw są kosmiczne. trochę jest w tym wina browaru, gdyż zrezygnowali z pobierania kaucji za butelki, wliczając ich cenę w cenę piwa, a nie do końca dopięli to organizacyjnie.
po kilkunastu sygnałach od klientów już nad tym pracują i w miarę szybko chcą unormować kwestię cen.
Może kolega Goblin wie gdzie najtaniej kupić w Olsztynie produkty Kormorana? Najlepiej gdzieś okolice Nagórek, Jarot, Kortowa, Podgrodzia, os. Kormoran? Można nabyć pojedyncze sztuki w browarze?