Nasza Paczka forumowa
-
właśnie ja wyjeżdżam na obóz d Bułgari 14 (moze sie spotkamy Andrew
) i teraz chyba do mnie miała dojść paczka. Chyba ma ją JJaq, pisałem do niego ale jest nie osiągalny.
Tak wiec odrazu mówię żeby nikt nie maiła pretensii, że paczka leży u mnie przez 2 tyg. Do JJaq-a : Streszczaj sie z przesyłką (moi rodzice którzy zostają raczej sie w to nie będa bawić
)

Tak wiec odrazu mówię żeby nikt nie maiła pretensii, że paczka leży u mnie przez 2 tyg. Do JJaq-a : Streszczaj sie z przesyłką (moi rodzice którzy zostają raczej sie w to nie będa bawić

Moja ksywka na browar.biz : Świstak
- mr-perez
- Kontaktowanie:
Przyszła do mnie w czwartek piękna paczka z kapslami
. Dwa dni mi zeszło żeby to przejrzeć i poprzebierać.
Leży już zapakowana, postaram sie jutro wysłać. Szykuj się barann, najpóżniej we wtorek powinna być u Ciebie .( jak dojdzie to puść mi maila)
Nawet sie nie spodziewałem , że dojdzie mi tyle kapsli do kolekcji ( ok 40 szt). Dolożyłem od siebie 115 szt.( starałem się dołożyc każdy inny). Myślę, że kolejni Koledzy powinni być zadowoleni, pzdr.
PS. Kowalsik , Twoje kody są w torebeczce, nawet nie dotykałem

Leży już zapakowana, postaram sie jutro wysłać. Szykuj się barann, najpóżniej we wtorek powinna być u Ciebie .( jak dojdzie to puść mi maila)
Nawet sie nie spodziewałem , że dojdzie mi tyle kapsli do kolekcji ( ok 40 szt). Dolożyłem od siebie 115 szt.( starałem się dołożyc każdy inny). Myślę, że kolejni Koledzy powinni być zadowoleni, pzdr.
PS. Kowalsik , Twoje kody są w torebeczce, nawet nie dotykałem

Znów wyjeżdżam na 2 tygodnie, jak będę juz blisko paczki, a mnie domu nie będzie, to mnie wypiszcie.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

- mr-perez
- Kontaktowanie:
JJaqu bardzo ładnie. Najlepiej Ty pilnuj kolejnosci jak juz zacząłeś. Zeby sie nie zrobilł bałagan.
Paczkę wysłałem priorytetem w poniedziałek do baranna. Powinna juz u niego być. Czekam na potwierdzenie od niego czy doszła.
PS !!!!! Właśnie dostałem cynk od baranna, że paczke juz dostał i odesłał do nastepnego koleżki
Paczkę wysłałem priorytetem w poniedziałek do baranna. Powinna juz u niego być. Czekam na potwierdzenie od niego czy doszła.
PS !!!!! Właśnie dostałem cynk od baranna, że paczke juz dostał i odesłał do nastepnego koleżki

Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, 15:42 przez mr-perez, łącznie zmieniany 2 razy.
ja już wysłałem paczkę do Chineta więc lista wygląda tak:
1.chinet
2.Paweł
3.Krzysiek
4.TMAX
5. danio_145
6.Oguś18
7.JJaq
8.igor_koleckjoner
9.Max Kapsle
10.Andrew
11.MR Perez
12.Wiki
13.Armin
14.Cinxu
15.P-Oset
Nie zapominajmy, żeby na przyszłość nie przyjmować userów z jednym postem który na dodatek jest prośbą o wpisanie na listę
na szczęście jeszcze nikt taki się nie zjawił
pozdrowienia
1.chinet
2.Paweł
3.Krzysiek
4.TMAX
5. danio_145
6.Oguś18
7.JJaq
8.igor_koleckjoner
9.Max Kapsle
10.Andrew
11.MR Perez
12.Wiki
13.Armin
14.Cinxu
15.P-Oset
Nie zapominajmy, żeby na przyszłość nie przyjmować userów z jednym postem który na dodatek jest prośbą o wpisanie na listę

pozdrowienia
Crazy Bajek - wolałbym żebys nie pisal 20 sensownych postow, tylko wykazal sie uczciwa wymiana kapsli z pozostalymi forumowiczami, chcemy wiedziec czy jestes uczciwy. No i przede wszystkim: skoro masz tylko 158 kapsli to co zamierzasz do tej paczki dorzucic? Bo to ze wezmiesz z niej duzo kapsli to wiemy na pewno.
Coś napewno włożę do środka. Niestety wszystko pewnie macie. Ale cóż. Najwyraźniej jeszcze nie zasługuję na wasze uznanie. Co bym mógł tam wrzycić. Napewno Łomżę export, mocne, jżn, rzł, promocja, i trzy stare z obwódkami szarą, niebieską i brązową(trochę zdezylowane). nowego i starego lecha. lecha free, zubra, tyskie starsze i nowe, debowe itp. Ale Wy je napewno macie. Czy ktoś zbiera kapsle niepiwne, bo mógłbym dodać starą i nową krynkę, pepsi(stara, biały kapsel, logo a pod spodem skład napoju). Jestem uczciwy, i napewno nie wziąłbym więcej niż bym włożył. No może, ale nie więcej jak o 5 kapsli.