Poszukuję nowości

Oferty wymiany.
Wiadomość
Autor
paolus111

Poszukuję nowości

#1 Post autor: paolus111 »

Witam. Poszukuję kilku nowości a mianowicie : Czarnków 11 - Soho, Piotrków trybunalski 26 i 27 Cornelius banan i Cornelius Cytryna , Łomża 88 Łomża wyborowe niepasteryzowane pasek złoty błyszczący oraz dwóch kapsli co nie ma jeszcze w katalogu a mianowice Perła Winter i Lubelskie Kożlak w zamian ofiaruje inne nowości,Moje nowości które mam w dublach można zobaczyć na stronie katalogu- nick paolus111 .Zapraszam bardzo serdecznie do wymiany.

paolus111

#2 Post autor: paolus111 »

Łomża 88 już mam, Lubelskie Kożlak i Perła Winter również. W dalszym ciągu poszukuje kapsli: Cornelius Banan, Cornelius Cytryna, Czarnków 11 - Soho.

paolus111

#3 Post autor: paolus111 »

Likwiduje Swoją kolekcję szkła, szklanki, pokale i kufle zbierałem tą kolekcję dobrych kilka lat . Razem będzie tego z 400 sztuk. Naprawdę dużo fajnych szklanek i kufli. Chętnie wymienię się za polskie kapsle piwne których Mi brakuje lub sprzedam za niską cenę . Niestety nie mam czasu na wystawianie tego na allegro , wysyłka raczej też nie wchodzi w rachubę bo wiadomo szkło to nie ziemniak więc trzeba to tego jakieś pudła no i solidnie zapakować, w dodatku koszt wysyłki przekracza w wielu przypadkach wartość szkła. Możliwy jest natomiast odbiór osobisty więc jeżeli ktoś z forumowiczów kolekcjonuje szkło piwne i będzie akurat w Moim mieście bądź przejeżdzał przez Moje miasto to zapraszam. Jeżeli będzie ktoś bardzo zainteresowany to Mogę porobić fotki i wysłać na PW, tylko proszę tylko te osoby które Mogą faktycznie odebrać szkło osobiście.

paolus111

#4 Post autor: paolus111 »

Likwiduję też Swoją kolekcję kart do gry oczywiście z motywami piwnymi. Razem to będzie z 30 sztuk. Karty wymienię na polskie kapsle piwne których Mi brakuje lub tanio sprzedam, w grę wchodzi odbiór osobisty ale wysyłka również. Jeżeli ktoś zbiera karty piwne to mogę wysłać na PW zdjęcia.

ODPOWIEDZ