[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result 2013.06.14-15 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2013 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Ah ty przebiegły lisie! Ja właśnie dzisiaj myślałem aby założyć już ten temat w najbliższych dniach- a tu proszę.
Organizując nocleg w WG weź pod uwagę problemy komunikacyjno-dojazdowe. Jeśli będzie dużo chętnych niezmotoryzowanych to trzeba ich będzie jakoś przetransportować.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Po pierwsze kursują, są też taksówki. Po drugie co to znaczy, że trzeba będzie ich przetransportować. Ci co mają samochody co najwyżej mogą kogoś podwieźć.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
1. chinet
2. Siemion
3. Eow
4. Pluto
5. Wiśnia
6. Jacek
7. KZK16
8. guma
9. Trzeci
10 Kibi
11.wersa
Ja już zrobiłem rezerwację i jest tam jeden pokoik 2-osobowy w zacisznym miejscu 5 km od browaru. W razie potrzeby wiadomość na PW