[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kapslowe nowości - komentarze - Strona 42 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Kapsel jest tylko jeden i czy sygnaturę widzimy czy nie ma już mniejsze znaczenie. Jak dla mnie to sygnatura ma kolor złoty na złotym tle (srebrna pewnie byłaby lepiej widoczna). Jeżeli celem wytwórni jest oznacznie swojego wyrobu to ktoś tam dał ciała.
Kasztelany Mocne już są nowe u mnie więc rozpoczynam zbieranie a później roześlę prezenty
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Już powoli zaczynam zbierać 100 sztuk, spokojnie prezentów starczy dla wszystkich
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
BTW, starajmy się czytać nazwy tematów
"Nowości2013 - tylko info - dyskusja osobny temat!!!"
Pozwoli to zachować tamten temat z nowościami bardziej przejrzysty
Ingerencji obcych sił nie dostrzegłem. Kapsla traktuję jako ciekawostka. Obecność rączki ewidentna ale różnica subtelna. Ciekawe, czy jest to jedyny istniejący egzemplarz?
Paweł pisze:Na moje oko to zwykły błędodruk, akurat złota farba źle się nałożyła w tym miejscu i wyszedł kufelek.
Tak. Pewnie każdy już widział wiele takich błędów w różnych miejscach, tutaj akurat pojawił się w miejscu gdzie coś stworzył, dla mnie nieistotny przypadkowy błąd.
Dążymy również do wprowadzenia dedykowanych kapsli do większości naszych piw. Przed Świętami Wielkanocnymi pojawi się 12 nowych wzorów, w tym ze znakiem Specjały Kormorana i 3 wzory świąteczne.