no ja mówię o polskich, zagranicy nie zbieram. też coś koło maja zaczynałem.guma pisze:a ja przekroczyłem 3000 kapsli , około 800 polskich
pojawiło się trochę grolschy na allegro. może jakiegoś nie maszKibi pisze:Ja zbieram Grolsche, link do kolekcji w podpisie.
Jeśli możesz się w jakikolwiek sposób przyczynić do jej powiększenia, to jestem otwarty na propozycje, bo ostatnio przyrasta bardzo powoli.
I nie tylko...Moby pisze:Bardzo ładny zbiór Grolschy można obejrzeć również tutaj: http://www.kapsle.webd.pl/pokaz_z_kraju.php?kraj=20&l= ;)
Jak zobaczyłem te aukcje, to od razu sprawdziłem na półce czy moje Grolsche są na swoim miejscugoblin pisze:pojawiło się trochę grolschy na allegro. może jakiegoś nie masz
Po słowie po Karaibach,zapomniałem dopisać "mojego sąsiada"Paweł pisze:Zazdroszczę rejsu, ale Barbados masz do góry nogamiWacek pisze:A u mnie takie zdobycze,z trzy tygodniowego rejsu po Karaibach.................
Przybyło 5 nowych państw a właściwie 4 bo Presidente miałem.
Kapsle podobne jeden do drugiego, ale bardzo fajna seria. Ciężka do skompletowania tak "po sztuce". Gratuluję.Gacka pisze:Komu się podobają,komu nie? Czekam na opinie:)