Z wymiany za Ziel. Górę

Gdyby to był facebook, kliknąłbym "Lubię to!"Dariobeer pisze:Coś mi się zdaje,że to zwykły Namysłów (33 nr.) tylko trochę zniszczony.
A ja myślę, że fajnie gdyby na forum była ocena komentarzy +/- , albo tylko + czy coś w tym stylu... Nie wiem czy innym też by pasowało i czy byłaby taka możliwość.wismat pisze:Gdyby to był facebook, kliknąłbym "Lubię to!"Dariobeer pisze:Coś mi się zdaje,że to zwykły Namysłów (33 nr.) tylko trochę zniszczony.
Nie wiem czy to te co poprzednio, ale na Allegro pojawiło się znowu trochę Grolschy...Kibi pisze:Jak zobaczyłem te aukcje, to od razu sprawdziłem na półce czy moje Grolsche są na swoim miejscugoblin pisze:pojawiło się trochę grolschy na allegro. może jakiegoś nie masz.
Gość sprzedaje 41 wzorów i wszystkie mam!
Nie tylko te najpopularniejsze, ale jak ma coś ciekawszego to akurat ja też to mam, ironia losu...
Ale dzięki za wiadomość. Nie zaglądam zbyt często na Allegro, więc pewnie bym przeoczył.
Jak ktoś widzi jakieś Grolsche na aukcjach albo u innych kolekcjonerów do wymiany to poproszę o sygnał.
Owszem,piękna wymiana .wiki pisze:Piękna wymiana.
Tylko nie bardzo wiki rozumiem twoje przeliczenie tej wymiany na ceny na allegro - wymiana to wymiana .Czy tym stwierdzeniem chcesz napisać,że wiśnia to szczęściarz,a ten ,który się z nim wymieniał to ..?Czy allegro to jakiś wyznacznik,a może by nie poszły za 500 tylko za... ile?Gdybać można,a sami takimi komentarzami powodujemy to ,że zarzynamy wymiany ,a ceny na alledrogo są takie a nie inne. I pociągnę temat dalej,pisze sobie do "x" proponując wymianę a tenże "x" odpisuje,że ostatnio takie kapsle na allegro poszły za tyle i za tyle i powinienem dać mu tyle ,że mi szczęka opadła.wiki pisze: Na Allegro poszło by kilka setek. I to raczej w okolicach 500 niż 200.
He, he... Miałem ten sam przypadek. Dlatego też już nie odzywam się pierwszy w sprawie wymiany, a przynajmniej staram się tego unikać.yoreck pisze:pociągnę temat dalej,pisze sobie do "x" proponując wymianę a tenże "x" odpisuje,że ostatnio takie kapsle na allegro poszły za tyle i za tyle i powinienem dać mu tyle ,że mi szczęka opadła.