[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Polskie niepiwne nowości - Strona 17 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Parę dni temu piłem soczek Cappy z nowym kapslem (sygnatura tik na II). Cała etykieta była w języku polskim, aczkolwiek nie było napisanego miejsca produkcji, tylko wyprodukowano w UE. Czy dodać to do katalogu - zostawiam Wikiemu tą decyzję. Osobiście traktuję to jako polski kapsel.
Nie śledzę na bieżąco tego wątku, więc może już było.
Wczoraj robiąc porządki w dublach znalazłem, że najbardziej popularne kapsle coca-coli (te czerwone z napisem) teraz mają znacznie grubszą czcionkę (przynajmniej te z koroną). Z tego co widzę w katalogu, dotychczas była różnica w kolorze blachy.
wismat pisze:Parę dni temu piłem soczek Cappy z nowym kapslem (sygnatura tik na II). Cała etykieta była w języku polskim, aczkolwiek nie było napisanego miejsca produkcji, tylko wyprodukowano w UE. Czy dodać to do katalogu - zostawiam Wikiemu tą decyzję. Osobiście traktuję to jako polski kapsel.
Jakoś u mnie latał z białym kapslem ten Cydr. Nie wiem dlaczego.
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Jest jeszcze jedna aukcja, ale tutaj pewności chyba nie ma (http://allegro.pl/niepiwny-jak-pc-090-a ... 30392.html), możliwe, że kapsel był po prostu obrócony do góry nogami i z godz. VII wyszła II, ale nie wiadomo... Może kupujący potwierdzi.