[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Gdzie kupić? - Strona 2 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
W Tesco w Warszawie na Górczewskiej Książęce Ryżowe, Rebel na trzech rodzajach piw, Shandy pomarańczowe, Okocim jasny i Zlaty Hrad Strong z kapslem Rakszawa 67
W Intermarche w Pabianicach Miłosław marcowe już z nowym kapselkiem.
Ponawiam pytanie gdzie można kupić piotrkowskiego frumalta oczywiście butelkę. Wiem że są w Tesco ale w puszkach.
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
W Piwoszu był również Lech z czerwonym tłem, ale w wersji "twist off", natomiast w Żabce na warszawskim Bemowie, ul Osmańczyka, nowe Gronie, również odkręcane, a także Miłosław Niefiltrowany.
Na BP w Raciborzu zakupiłem nowego Trybunała zielonego (niefiltrowane), 2,99 zł za dwie sztuki. Po pierwszym łyku zrozumiałem promocje. Kompletnie mi nie podszedł jeżeli chodzi o piwko, ale czego się nie robi dla kapsli.
Ostatnio zakupione również:
Piwo Sezonowe - 2,69 zł Kaufland, Ruda Śląska.
Frumalt, Ciechan i Lwówek (o dziwo) kupione w Tesco, Ruda Śląska, cen niestety nie pamiętam.
Promocyjny Lech z kodem (wersja czerwona), w żabce pod AWF'em w Katowicach.