Witnica - Anglia
Witnica - Anglia
Nastąpił duży wysyp kapsli Witnica - Anglia w dziewicy w idealnym stanie.
Ponieważ,kapsel jest wykonany prostą metodą tampodruku,mam jakieś dziwne przeczucie ,że chyba nie są to kapsle prosto z browaru Witnica.
A może się mylę?
Ponieważ,kapsel jest wykonany prostą metodą tampodruku,mam jakieś dziwne przeczucie ,że chyba nie są to kapsle prosto z browaru Witnica.
A może się mylę?
Re: Witnica - Anglia
Ok Panowie.
Z racji wysypu kapsli Anglia kolejny raz postanowiłem napisać do browaru, czy istnieje mozliwość pozyskania takowego.
Dzisiaj dostałem odpowiedź, że w browarze znaleziono nieznane do tej pory nakłady tychże kapsli i są one dostępne do zakupu.
Koszt 3zł/sztuka + koszty wysyłki.
Podejrzewam, że stąd taki ich wysyp. Tak więc za niedługo nie będzie to aż taki rarytas (za 40zł na alledrogo), bo można go zdobyć o wiele, wiele taniej.
Pozdrawiam Was
Z racji wysypu kapsli Anglia kolejny raz postanowiłem napisać do browaru, czy istnieje mozliwość pozyskania takowego.
Dzisiaj dostałem odpowiedź, że w browarze znaleziono nieznane do tej pory nakłady tychże kapsli i są one dostępne do zakupu.
Koszt 3zł/sztuka + koszty wysyłki.
Podejrzewam, że stąd taki ich wysyp. Tak więc za niedługo nie będzie to aż taki rarytas (za 40zł na alledrogo), bo można go zdobyć o wiele, wiele taniej.
Pozdrawiam Was

Podobno jest limit, chyba 5 sztuk.
a niech kupuje - jak się wieść gminna rozniesie, to dużo nie zarobimoody512 pisze:haha, juz widze JulasTczew zamawiajacego 50 sztuk.

A Wielkiej Brytanii nie znaleźli?
Mają wszystko oprócz WB i jakiegoś jeszcze jednego popularnego kraju. Szkoda ,że nie mają WB bo przynajmniej byłaby osiągalna w wymianie albo do kupna po przyzwoitej cenieTrzeci pisze:A Wielkiej Brytanii nie znaleźli?

- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
"Znaleźli"... Jasne
Niezły biznes wyczuli zapewne.

https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
Mi się wydaje,że to dodruk.Kapsle Anglia z czasów promocji były w bardzo złym stanie,a teraz rok po Euro prawie wszystkie w bardzo dobrym .wismat pisze:"Znaleźli"... JasneNiezły biznes wyczuli zapewne.
-
Poza tym różnią się białą farbą. W "nowych" jest całkiem inny odcień, nieco wręcz szarawy.yoreck pisze:Mi się wydaje,że to dodruk.Kapsle Anglia z czasów promocji były w bardzo złym stanie,a teraz rok po Euro prawie wszystkie w bardzo dobrym .wismat pisze:"Znaleźli"... JasneNiezły biznes wyczuli zapewne.
Kapsel z browaru dzisiaj doszedł.
Czy jest szarawy? nie wiem - trudno mi to ocenić.
No i widać, że raczej będzie się ścierać przy nieodpowiednim traktowaniu
Czy jest szarawy? nie wiem - trudno mi to ocenić.
No i widać, że raczej będzie się ścierać przy nieodpowiednim traktowaniu