Niewiadome - Rattus
Niewiadome - Rattus
Czy to będzie Leżajsk 63? Brakuje mu tylko czerwonego koloru, reszta nie wygląda na wyblakłe, ale jak widać długo leżał w ziemi.
- Załączniki
-
- 63a.jpg (30.17 KiB) Przejrzano 8386 razy
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2013, 23:22 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czy to jest Leżajsk 63?
Jeśli sygnatura się zgadza to nic innego to nie może być, po prostu Leżajsk 63 wyblak. 

Ze wszystkich moich zagraniczniaków mam problem z tymi tutaj. Zależy mi bardzo na kraju i piwne/niepiwne, będę zobowiązany 

1. Czechy - Plzen - Pivovar Plzeňský Prazdroj
2. Czechy - Nosovice - Pivovar Radegast
3. Słowacja - Trnava - Pivovar Horden
2. Czechy - Nosovice - Pivovar Radegast
3. Słowacja - Trnava - Pivovar Horden
Jestem trollem 

Dziękuję chinet
Może ktoś jeszcze pomoże z dwoma pozostałymi, a teraz mam takie pytanie - czy ktoś z Was posiada Brzesko 12 z taką fabryczną plamką czy był to jednorazowy wypadek przy pracy i jak byście to zakwalifikowali, jako zwykłe Brzesko 12 czy jako niedoróbke ?

- Załączniki
-
- 2.jpg (25.32 KiB) Przejrzano 8317 razy
4 - Belgia, Brasserie de Brunehaut
Jeszcze mam taki francuski. Nie wiem czy piwny? Może ktoś mi coś o nim powie? 

- Załączniki
-
- 7 - francja - producent nieznany.jpg (33.43 KiB) Przejrzano 8264 razy
Piwny, Brasserie Fischer
Czy to jest nowość z Astir na VI bo nie moge go nigdzie znalesc w katalogu, a na forum nie mozna wyszukac slowa "krzepkie"?
Tak, to jest nowość z kormorana , choć już nie taka nowość. W katalogu się powinien niedługo pojawić.
Moje kolejne niewiadome to Wojak z CP na VIII lub IX i Pilsner z Tychów z DAP na V. Czy są w jakimś innym browarze czy nie ma ich w katalogu?
I kolejne. Ja mam dzis chyba zly dzien... Posto ze sklepu, oba maja DAP na V. Jeden brązowy drugi prawie żółty. To jest to samo czy dwa różne czy jakaś niedoróbka? na zdjeciu nie widac az takiej roznicy jaka jest w rzeczywistosci. Wieczorem wrzuce lepsze zdjecia gdybyscie chcieli.
Dzieki, to jeszcze mi pilsner i debowe zostaly do wyjasnienia 

No to wiem, ale ten brązowy czy żółty? A ten drugi to bubel?Dariobeer pisze:Dębowe br.Tychy 101.
Po prostu różnica w odcieniu farby.
Pilsner Urquell najprawdopodobniej jest czeski.
Pilsner Urquell najprawdopodobniej jest czeski.
Jestem trollem 

Chodzi np. na drinkach z biedronki.
Dzieki, na dzis to chyba wszystko, teraz musze sie przejsc do Biedronki i obczaic ten kapsel 

Czy KSIĄŻ Czarny Specjał jak Brzesko 162 ale z CP na XII to nowość czy inny browar?
Czy Racibórz 4 i 5 różnią się czymś poza sygnaturą? Mają inny kolor czcionki czy w katalogu jest akurat takie zdjęcie, że wygląda inaczej? Pytam ponieważ mam kapsel identyczny kolorystycznie jak 5, ale z sygnaturą "S" na 12.