ps. Co to ja jakiś strażnik paczki jestem czy co? Sami przerabiać listę!!!!!!
Zrobiłem z LenDo dwie wymianki. Wg mnie jest to bardzo uczciwy, super kontaktowy gościu. A jego szybkość działania po prostu mnie poraziła. Umawiamy sie na wymiankę po południu jednego dnia, a następnego już puka do mnie listonosz z priorytetem od LenDoLenDo pisze:Mysle ze ja juz moge sie dopisac do listymam za soba kilka wymian co moga potwierdzic niektore osoby
![]()
Dobry pomysł ale lepiej by było gdybyśmy wysyłani "zgłoszenia" do jednej konkretnej osoby. Może to być Crazy Bajek jak już wkleja te listy to niech on to robi albo ktoś inny jak chcemaryk pisze:Niech się każdy kto chce dopisuje sam, odpowiednio zmieniając aktualną listę
I właśnien trafiłeś w sedno sprawy. O to mi chodziło, że skopiowałeś liste dokładnie w ten sam sposób jak wyglądała wcześniej, nie wiedząc czy niektóre osoby chcą brać w niej udział ponownie i jednocześnie strasznie utrudniłeś wejście do zabawy osobą po raz pierwszy( muszą przeczekać 22 osoby) Dlatego niech się zgłaszają od nowa osoby które chcą brać udział w zabawie. Kto zgłosi się pierwszy będzie po Cinxie, itd i stworzy się nowa lista...:::Crazy Bajek:::.. pisze:To jest kpia poprzedniej listy, i tą listę przerobiłem,