Rattus pisze:Brauerei Mönchengladbach
Zweigniederlassung der Oettinger Brauerei GmbH
Bez obrazy.Nie mogłeś się powstrzymać aby odszukać nazwę browaru i podać to w jednym poście./wcześniejszym/
Też z tym podawaniem co chwilę, gdzie i ile wysłałeś maili.Raczej by nas interesowały odzewy.
Ja zanim wyślę kopertę zwrotną piszę maila do browaru czy wysyłają wgl takie pamiątki, gadżety itp, i jezeli tak, to infromuję, że na dniach wyślę koperte zwrotną... a na kopercie pod adresatem piszę drukowanymi litermi 'KAPSLE'
Delma21 pisze:Ja wyslalem miesiac temu koperte do browaru miłosław i namyslow bo tak chcieli żebym im przyslal i nie wiecie czemu ich nie dostalem z powrotem?:-)
Taka sytuacja. Ze trzy tygodnie temu pisalem maile do polskich browarow, od razu Witnica odpisala ze jeden kapsel 3 zl. Potem pytalem jakie kapsle maja zeby wiedziec ile by chcieli za komplet, wyszlo ze kolo 60 zl z przesylka. Odpisali mi ze jak jestem zainteresowany to zebym zrobil przelew to wyslą. Odpuscilem sobie. A dzis patrze Witnica w skrxynce. Mam nadzieje ze to z dobrego serca, a nie ze zaraz komornik po 60 zl przyjdzie...
Tak sobie wróciłem na początek tego tematu i znalazłem post Bajka (listopad 2006):
Bajek pisze:A ja dzisiaj dostałem 2 list od Cyprus Carlsberg Brew
Myślałem że kapsle na tradea, ale w środku 2 pełne etykiety i pin, będę miał na wymianę za kapsle, lub opylę na allegro. Ostatnio poszło za 4 zł, tobędę miał na 1 "starszego" kapsla.
Jak to się czasy zmieniają. Teraz za 4 zł. to można co najwyżej nowość zafundować.
lendoo pisze:Podobno czasami browar wysyła kapsle zanim wpłacisz kasę.
Ale ja im nie odpisałem nic w stylu - tak proszę wysłać, więc teoretycznie nie mogą wymagać pieniędzy? co najwyżej zwrotu za własnym pokryciem kosztów wysyłki?
chinet pisze:Tak sobie wróciłem na początek tego tematu i znalazłem post Bajka (listopad 2006):
Bajek pisze:A ja dzisiaj dostałem 2 list od Cyprus Carlsberg Brew
Myślałem że kapsle na tradea, ale w środku 2 pełne etykiety i pin, będę miał na wymianę za kapsle, lub opylę na allegro. Ostatnio poszło za 4 zł, tobędę miał na 1 "starszego" kapsla.
Jak to się czasy zmieniają. Teraz za 4 zł. to można co najwyżej nowość zafundować.
Jak ludzie się zmieniają... Z perspektywy czasu to nie wiem jak mogłem kiedyś pisać w ten sposób... młody byłem, głupi