Lepiej późno niż wcale:)
Lepiej późno niż wcale:)
Witam, na forum jestem zarejestrowany już grubo ponad rok ale z różnych względów nie byłem tutaj aktywny. Raczej czytywałem:) Ale nie przywitać się oficjalnie to wstyd więc... jak w tytule.
Mam na imię Stefan, od 9 lat mieszkam w Łodzi a pochodzę ze Śląska. Kapsle aktywnie zbieram od prawie dwóch lat. Specjalizację mam raczej wąską - tylko piwne, tylko polskie, tylko browary, bez rozróżniania na sygnatury. To co mam na ew. wymianę, rejestruję w katalogu kapsli bez sygnatur.
I to chyba tyle o mnie. Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie:)
Mam na imię Stefan, od 9 lat mieszkam w Łodzi a pochodzę ze Śląska. Kapsle aktywnie zbieram od prawie dwóch lat. Specjalizację mam raczej wąską - tylko piwne, tylko polskie, tylko browary, bez rozróżniania na sygnatury. To co mam na ew. wymianę, rejestruję w katalogu kapsli bez sygnatur.
I to chyba tyle o mnie. Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie:)
- Delma21
- Kontaktowanie:
Re: Lepiej późno niż wcale:)
Witam.Powiększania kolekcji i wytrwałości Tobie życzę.
Witam 
Liczę, że wytrwasz w systematycznym powiększaniu swojej kolekcji. Życzę Ci zdobywania bez wysiłku upragnionych "eksponatów".

Liczę, że wytrwasz w systematycznym powiększaniu swojej kolekcji. Życzę Ci zdobywania bez wysiłku upragnionych "eksponatów".
Kapsle:
1. krajowe: 1299.
2. zagraniczne: 1077.
3. na wymianę: ustalenie w toku.
1. krajowe: 1299.
2. zagraniczne: 1077.
3. na wymianę: ustalenie w toku.
Wytrwałości i coraz więcej kapsli w zbiorze Tobie życzę
Witam serdecznie kolegę 

Szybkiego uzupełnienia obecnych braków a w następstwie tego rozszerzenia kolekcji!! 
Witaj na forum!

Witaj na forum!

CCi#1223 / Discord wtk#9189
Dziękuję za miłe powitanie. Wytrwałości mi nie zabraknie, z cierpliwością jest różnie ale postaram się cierpliwie powiększać kolekcję:)
Witam na forum, wytrwałości.
A skąd dokładnie ze Śląska pochodzisz, jeśli można wiedzieć?
Urodzony w Bytomiu; 25 lat mieszkałem w Piekarach Śląskich:)almin pisze:Witam na forum, wytrwałości.
Witaj Stefan, powodzenia w zbieraniu 

-
- Kontaktowanie:
Też ci życzę powodzenia w zbieraniu.