Witam
Witam
Witam, mam na imię Łukasz, mieszkam niedaleko Kłodzka. Zbieram głównie kapsle po piwie. Zbieram od około pół roku. Zbiór to ponad 150 kapsli (zbieracz amator :> ) Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum
Re: Witam
Witam kolegę na forum.Wytrwałości w kolekcjonowaniu i coraz wiecej kapsli w zbiorze Tobie życzę.
- glogowianin
Witam również.
Czy można wiedzieć, z jakiej miejscowości w Kotlinie Kłodzkiej jesteś? Stronie Śląskie? Polanica-Zdrój?
Czy można wiedzieć, z jakiej miejscowości w Kotlinie Kłodzkiej jesteś? Stronie Śląskie? Polanica-Zdrój?
Witam 
Liczę, że Twoja kolekcja wzbogaci się o wymarzone eksponaty
Życzę wszelkiego powodzenia i wytrwałości w kolekcjonowaniu
Pozdrawiam.

Liczę, że Twoja kolekcja wzbogaci się o wymarzone eksponaty

Życzę wszelkiego powodzenia i wytrwałości w kolekcjonowaniu

Pozdrawiam.
Kapsle:
1. krajowe: 1299.
2. zagraniczne: 1077.
3. na wymianę: ustalenie w toku.
1. krajowe: 1299.
2. zagraniczne: 1077.
3. na wymianę: ustalenie w toku.
Dzięki wszystkim za miłe przywitanie na forum. Miła atmosfera tu panuje

Już jestem wpisanyDelma21 pisze:Witam
Ps ogladales moja strone zapraszam do wpisu w ksiedze gosci.

Dokładnie Bystrzyca Kłodzkaglogowianin pisze:Witam również.

Witaj - napisz coś więcej o sobie i o rodzaju kolekcji którą budujesz (sygnatury czy nie, tylko polskie czy też zagraniczne). A poza tym jak najszybszego wzbogacenia kolekcji, no i wytrwałości, a także owocnych wymian z nami.
Szczęście też leży na ulicy - trzeba się tylko chcieć po nie schylić !!!
Siema, powodzenia w powiększaniu kolekcji, wrzucaj duble i rób pierwsze wymiany!
Wymiana: http://pokazywarka.pl/zagul/
Pociągu do sygnatur jakoś nie mam chociaż o tym myślałem. Jeżeli chodzi o kapsle to takie, jakie mam możliwość zdobyć, czyli tak samo polskie jak i zagraniczne są dla mnie ważne.marek28 pisze:Witaj - napisz coś więcej o sobie i o rodzaju kolekcji którą budujesz (sygnatury czy nie, tylko polskie czy też zagraniczne). A poza tym jak najszybszego wzbogacenia kolekcji, no i wytrwałości, a także owocnych wymian z nami.

-
- Kontaktowanie:
Hej witam się.