Co począć? Taki to już mój los... W kwestii piwa dodam, że to poprawny, choć niepowalający reprezentant stylu. Browar Olimp popracował nad swoimi piwami i tu już nie ma się do czynienia z diacetylem jak w przypadku Prometeusza. Pragnę również nadmienić, że kapsel jest w całości czarny, bez żadnej efektywnej grafiki, która cieszyłaby oko. Może z czasem się to zmieni jak w przypadku AleBrowaru.glogowianin pisze:Squnik, Ty to masz przeróbCodziennie jakieś nowe ciekawe piwko. Pozazdrościć.
Z całym szacunkiem ale śmiem wysnuć hipotezę, że przysłowiowe trzy linijki tekstu okraszone zdjęciami: butelki piwa i kapsla, nie czynią posta nieczytelnym oraz nie stanowią zbyt sporego zaśmiecenia tematu. W myśl koncepcji, że piwosze są na browar.biz to cały ów temat stanowi off-topic, gdyż wszelkie zamieszczane w nim posty dotyczą piwa, którym Użytkownicy niniejszego Forum namiętnie się raczą. Nadmienię, iż istnieje również forma selektywnego zapoznawania się z treścią postów.chinet pisze:Panowie, trochę luzu... Wystarczy fotka bez szczegółów. Tak na prawdę ważniejszy jest kapsel, a nie zawartość i parametry techniczne. Piwosze są na browar.bizie, tutaj są kolekcjonerzy.
A wierzcie mi, nie każdy kolekcjoner (pełnoletni) jest piwoszem.
Książęce Burgundowe - nie pijcie tego, najgorsze piwo jakie miałem okazję pić.Bajek pisze:Leżą i czekają na konsumpcję:
Perła Koźlak
Grand Imperial Porter
Książęce Burgundowe
Irish Beer
Kaper
Szoko
Rattus pisze:Książęce Burgundowe - nie pijcie tego, najgorsze piwo jakie miałem okazję pić.
Piłem i stwierdzam że nie było takie złe. Piłem znacznie gorsze. Lepsze w moim mniemaniu od innego Książęcego - ryżowego. W każdym bądź razie kupiłem, dołączyłem kapsel do kolekcji, i na tym moja przygoda z tym trunkiem się kończyVOOLIOS pisze:Potwierdzam i zdecydowanie odradzam to piwo.
Zdecydowanie popieram!!Bajek pisze: W każdym bądź razie kupiłem, dołączyłem kapsel do kolekcji, i na tym moja przygoda z tym trunkiem się kończy
Poniekąd zazdroszczęwtk pisze:Zdecydowanie popieram!!Bajek pisze: W każdym bądź razie kupiłem, dołączyłem kapsel do kolekcji, i na tym moja przygoda z tym trunkiem się kończy![]()
U mnie przy większości piw tak się kończy!![]()
Wypić, zdobyć kapsel i zapomnieć!