Rattus pisze:Profile CCI sa dla mnie tak samo wiarygodne jak Allegro

wole zapytac ludzi ktorych znam

Większość z nas znasz tak samo (czyli prawie w ogóle) jak pozostałych kolekcjonerów z cc.i
Rattus pisze:Jeszcze mam do wszystkich prośbę. Jeżeli się wymienialiśmy, to wrzućcie na CC.I ocenę wymiany - jak to nie problem

Po co wrzucać ocenę, skoro dla Ciebie i tak jest niewiarygodna? :>
Rattus pisze:Mam pytanie o kolekcjonerow, czy ktos sie wymienial i bylo ok?
Arnold van den Broek - Holandia
Robert Nabiullin - Rosja
Rattus, chłopie, nie osłabiaj mnie. Już komuś raz napisałem odnośnie tego. Czy dzisiątki i setki kolekcjonerów mogą kłamać?
Czy wszyscy są tam aby oszukiwać? Rozumiem jakbyś zapytał o osobę której nie ma w bazie albo ma z 2 czy 4 komentarze, ale
nie o kolekcjonerów z dziesiątkami pozytywnych komentarzy, tysiącami w kolekcji i latami zbierania. Nie wysyłamy złotych monet, tylko kapsle. Nikomu z takim dorobkiem czy mniejszym, nie przyjdzie na myśl aby Cię oszukać na te kilkanaście blaszek, bo idzie cynk w świat i po nim. Jeśli masz problemy z zaufaniem, a raczej z jego odrobiną to chyba to hobby ani inny rodzaj kolekcjonerstwa z wymianami, nie jest dla Ciebie.

Życzę Ci też więcej cierpliwości, bo sa sytuacje losowe i czasami przez tydzień czy dwa nie da rady odpisać. Wiedz wtedy, że nikt nie chce Cię oszukać i raczej nie ma takiego zamiaru. Po miesiącu ciszy, zapytaj się na forum wtedy o taką osobę, niekoniecznie od razu w dziale czarnej listy.
Kończąc. Jeśli masz jakieś wątpliwości (na prawdę słuszne!) odnośnie jakiegoś kolekcjonera to zawsze możesz do mnie napisać z zapytaniem.
bez spiny. Pozdro.