Przygarnę kapsle
Przygarnę kapsle
Przyjmę wszystkie kapsle kto ma niech pisze.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 września 2006, 09:15 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przygarnę...
To już jest choroba.......Tomek pisze:Przyjmę wszystkie kapsle kto ma niech pisze.Pozdrawiam

Tak, ostatnio stało się to epidemią:/, z jednej strony fajnie, że jest nas coraz więcej, ale jak to mają być pasożyty i to jeszcze takie ze słomianym zapałem, to ja dziękuję.
,a Haberbuscha też przyjmę, tudzież inne tego typu "masówki"
i nawet symbolicznie zapłacę, po cenie złomu i pokryję koszty wysyłki
,a Haberbuscha też przyjmę, tudzież inne tego typu "masówki"

i nawet symbolicznie zapłacę, po cenie złomu i pokryję koszty wysyłki

kapsle piwne i niepiwne, bez sygnatur i odwrotek
-
Ja na pewno zrobie pożytekdanio_145 pisze: Jeśli wysłać komuś darmówkę to takiej osobie, która zrobi z niej pożytek.

a tak na serio to blagam was nie wysyłajcie kapsli ludziom którzy myślą, że jak już napiszą "dajcie mi kapsle" to dostaną od razu 500, a już na pewno takim, którzy nawet się nie przedstawili i ani mi to grzecznie ani ...(zapomnialem

pozdrawiam
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
odp
własnie zbiieraniepolega czasem . owszem z miłą chęcia bym przyjoł pare kapsli do swej kolekcji ale niemożna być aż tak zachłannym....
np dzis przeszedłem sie i znalazłem 30 kapsli..i nietrzeba prosic.... nom ale jesli ktoś ma jakies, mogę przyjac.. w zamian moge dać niemiecki kapsel amber...chyab oile pamietam..nom przyjołbym kapsle.....koszty przesyłki poniósł bym, nom i jakaś tam symboliczna złotówka by wpadła..
pozdrawiam:)

pozdrawiam:)
-
- Kontaktowanie:
Chodzi mi o to, że jak zobaczysz, że ktoś jest sensowny to wyślesz. Takie rzeczy widać. Co za problem dla jakiegoś kamila1333 czy jak mu tam. Skomentować kilka fotek albo napisać w identyfikacji "nie mam pojęcia skąd on może być" a posty będą nabite.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
-
- KOLEKCJONER
- Kontaktowanie:
odp
popieram cię...:::Crazy Bajek:::.. pisze:Zmiana zasad. Miesięczny staż na forum i conajmniej 20 postów wymagane. Chcę żeby kapsle zostały dobrze wykorzystaneA i tak idę jeszcze na rękę bo nie dość że oddaje wam kapsle, to jeszcze płace 2,30 za przesyłkę