No ode mnie kopertę chciał tylko Piotrków T., ale dla dwóch kapsli nie opłaca mi się.Rattus pisze:To i tak masz szczęście, ja pisałem do WSZYSTKICH polskich browarów via email, a dostałem tylko Witnice i KP. Kilka chciało koperty zwrotne, ale nie zdecydowałem się wysłać.
kapsle od browarów
Re: kapsle od browarów
https://1drv.ms/f/s!Arqm-0vCoijQaLJ078Oqx-f0oWs - zagraniczne i polskie, piwne i niepiwne, kilka szkieł i wafli - na wymianę tylko za kapsle piwne. ZAPRASZAM!!!
- piastorasta
panowie ! jakiś wzór typowego listu/maila do browaru ?
dzięki z góry !
dzięki z góry !
Ogólnie nie powinno się wysyłać gotowców. Z tego co mi wiadomo to im bardziej widać, że pisałeś sam tym większe szanse na odpowiedź. Pozytywną. Ale jakbyś chciał to kilka stron temu sam wklejałem przykłady listów, które ja wysyłam.
Dostałem dziś przesyłkę z Budweisera, ale słabo. Kilka etykiet, jedna podstawka i jeden kapsel.
Wymiana: http://pokazywarka.pl/zagul/
- piastorasta
Widzisz... Różnie to jest...zagul pisze:Dostałem dziś przesyłkę z Budweisera, ale słabo. Kilka etykiet, jedna podstawka i jeden kapsel.
Ja odstałem od nich kilkanaście kapsli.
Rattus dostał od Frueh (Niemcy) 15 kapsli, ja 4 ;)
Nie zrażaj się i pisz dalej do browarów
piastorasta pisze:skromnie NIEMCY
i ponad oczekiwań POLSKA
mi dzisiaj Łomżą odpisała że chcą koperte i znaczek a carlsberg że nie wysyła ino żeby brać udział w ich spotkaniach reklamowych to zdobędę gadżety...lipa jest ;/
Sluchaj, ja na ponad 700 wyslanych maili otrzymalem moze 10 czy kilkanascie listow. Dodatkowo nie zawsze z kapslami. Trzeba duzo, duzo czasu i pracy zeby cos otrzymac. Nie wystarczy 2 maile 

Wiem ze nie od browaru, wiem ze malo kapsli, ale trzeba przyznac ze maja Gest! Prezent unikatowy 

Ten list z prosba wysylala zona, nie wiem co napisala, ale podobno przyszlo kurierem, a ja mam tylko zdjecie z dopiskiem ze znajde to pod choinka 

He,he,wcześnie u Ciebie ta choinka.Rattus pisze:Ten list z prosba wysylala zona, nie wiem co napisala, ale podobno przyszlo kurierem, a ja mam tylko zdjecie z dopiskiem ze znajde to pod choinka

No juz mowilem zonie, kapsle daj teraz, a reszta moze byc pod choinke 

Z takich ciekawostek - Stichting Brouwerij De Prael życzy sobie 3 euro za jeden kapsel. W mailu zwrotnym podają numer konta 

- piastorasta
Privatbrauerei Eichbaum GmbH & Co. KG
Wild Rose Brewery
Fort Garry Brewing Co.
Wczoraj spamowałem, na razie te browary odpisały, że chcą kopertę zwrotną.
Wild Rose Brewery
Fort Garry Brewing Co.
Wczoraj spamowałem, na razie te browary odpisały, że chcą kopertę zwrotną.
Plevna (Finland) oraz Creemore Springs (Canada) - tylko wafle i kilka etykiet przysłali.
-
dzisiaj 5 przesyłek przyszło do mnie z czego w dwóch były kapsle, a tak to też Kanada Creemore Springs ( etykiety , podstawka), Plzensky Prazdroj ( cztery etykiety ), znowu przesyłka od Tucher byc może dwa razy wysłałem tam maila ale i dobrze bo dużo więcej etykiet przesłali i kapsli niz poprzednioRattus pisze:Plevna (Finland) oraz Creemore Springs (Canada) - tylko wafle i kilka etykiet przysłali.

- piastorasta
Niedługo konkurs: Kto dostał najdziwniejszą rzecz od browaru ;)misiekzbieracz pisze:
dzisiaj 5 przesyłek przyszło do mnie z czego w dwóch były kapsle, a tak to też Kanada Creemore Springs ( etykiety , podstawka), Plzensky Prazdroj ( cztery etykiety ), znowu przesyłka od Tucher byc może dwa razy wysłałem tam maila ale i dobrze bo dużo więcej etykiet przesłali i kapsli niz poprzednioponownie Stiegl ale tam dwa razy na pewno nie pisałem i żadnych kapsli i etykiet nie ma tylko to co na zdjęciu ten balonik "rozwalił mi system"
i Erdinger paczka jak od Mikołaja 44 kapsle
Od Guiness'a butelke bełną piwa 100 ml z możliwością przypięcia do lodówki za pomocą magnesa, a zamiast kapsla ma otwieracz odkręcany 

- Karposzczak
Żubra Ci przesłali
?

Karposzczak pisze:Żubra Ci przesłali?
hahahah nieee

Napisałem do 9 browarów dostałem odpowiedz od dwóch od łomży napisali żebym wysłał im kopertę .A drugi browar to warsteiner oni napisali żę bez problemu wyślą 

Telefon mi nie chce wstawic dwoch zdjec wiec przepraszam za spam, postaram sie wkleic po jednym. Druga koperta doszla potargana, pewnie czegos brakuje 

-
Rattus pisze:Telefon mi nie chce wstawic dwoch zdjec wiec przepraszam za spam, postaram sie wkleic po jednym. Druga koperta doszla potargana, pewnie czegos brakuje
Do mnie też przyszła przesyłka z Chimay koperta rozdarta ostał sie tylko jeden kapsel:(
- Delma21
- Kontaktowanie:
Ja tez dostalem mialem 6 kapsli