[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Jak zbieramy - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Zbieram wszystkie kapsle od piwa
zbieram różne sygnatury
nie zbieram napisów ze spodu kapsli
Ostatnio (jesień 2006) zacząłem zbierać kapsle od napojów polskich
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2006, 16:34 przez zgrredek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczoraj dostałem dużo kapsli z Brazylii, Argentyny i Urugwaju, i po dokładnych oględzinach zauważyłem ŻE NA ZĄBKACH są wypisane browary robiące to piwo, i że prawie każdy kapsel mam w 2-3 wersjach.
I weź takie cuś zbieraj.
AnDrEw pisze:A ja zbieram :
-wszystkie panstwa
-tylko piwo
-sygnatury polska i świat (ale to powoli )
-bez odwrotek
Znalazł się drugi co zbiera sygnaturki ze świata tak jak ja
Spoxik[/quotno to jeszcze ja bo zbieram wszystkie kapsli jakie sa odwerotki tylkoz polski a pozatym to wszystkie kapsle zbieram 8) 8)
Piwo Polska: sygnatury, odwrotki, wszelkie dobro
Inne z Polski: napoje, soki, wody itp. sygnaturki
Świat: Coca-cola, Pepsi, Fanta, Mirinda, Sprite, 7 UP bez sygnatur
Świat: Kanada piwne, Serie piwne i niepiwne,
Oraz wszelkie ładne na których mi sie "oko zawiesi"