Blefował z tą nieznajomością tematu.diamen pisze:facet napisał, że się nie zna na kapslach w aukcji, więc mu zaoferowałem 1 zł za kapsla w myśl zasady, że warto spróbować, to mi odpisał że za 50 kapsli chce 7,5 tys zł

Blefował z tą nieznajomością tematu.diamen pisze:facet napisał, że się nie zna na kapslach w aukcji, więc mu zaoferowałem 1 zł za kapsla w myśl zasady, że warto spróbować, to mi odpisał że za 50 kapsli chce 7,5 tys zł
Nie zapisałem tej fotki, ale jakieś Tychy, jakieś Zabrze, ogólnie mnóstwo starych kapsli, za które na Allegro byś zapłacił majątek.glogowianin pisze:Jakie kapsle tam były, bo oferta już nieważna?
Jak dla mnie to jest trochę popadanie w paranoję z tymi cenami. Potencjalnie to mógłbym dać i 20k za te kilka kapsli, ale dla mnie to czyste szaleństwo. Wolę zbierać w sposób, w jaki zbieram kapsle dotychczas - nie pompując w kapsle jakiejś mega wielkiej kasy.glogowianin pisze:Może, może, kto wie.
Taka myśl mnie naszła. Gdyby laikowi pokazać takie zdjęcie i powiedzieć, że kapsle z niego są warte 7500 zł, to pewnie by pomyślał, że ktoś mu ostry kit wciska.![]()
Za takie pieniądze ludzie kupują już samochody. A tu można sobie kilka blaszek sprawić. Ale mam dziwne hobby.
Nie jeśli się posiada, tylko jeśli chce się tyle gotówki wydać na kapsle.henk pisze:(o ile posiada sie tyle gotowki)
Ale żeby się chciało wydać to trzeba ją posiadać bo jak się nie posiada to można chcieć i co z tego ?Tomek pisze:Nie jeśli się posiada, tylko jeśli chce się tyle gotówki wydać na kapsle.henk pisze:(o ile posiada sie tyle gotowki)
Ok. Trzeba tyle posiadać i do tego chcieć ją wydać na kapsle.Jacek pisze:Ale żeby się chciało wydać to trzeba ją posiadać bo jak się nie posiada to można chcieć i co z tego ?Tomek pisze:Nie jeśli się posiada, tylko jeśli chce się tyle gotówki wydać na kapsle.henk pisze:(o ile posiada sie tyle gotowki)
Zawsze strzela tak te foty. Może zgiąć się nie może...wismat pisze:Swoją drogą, ,,jak nie robić zdjęcia kapslom"
http://allegro.pl/kapsel-od-polskiego-p ... 43644.html
to akurat jest możliwe...ja np. w tej chwili nie mogę i czeka mnie szpitalchinet pisze:[ Może zgiąć się nie może...
Z tymi 7,5 tys. to jakaś ściema. Nie wiem skąd właściwie wzięła się ta kwota. Od sprzedawcy wiem, że kapsle zostały sprzedane za 2500 zł. Wszystkie razem.diamen pisze:facet napisał, że się nie zna na kapslach w aukcji, więc mu zaoferowałem 1 zł za kapsla w myśl zasady, że warto spróbować, to mi odpisał że za 50 kapsli chce 7,5 tys zł
Z drugiej strony, zawsze można to obrobić nawet zwykłym paintem.Frey71 pisze:to akurat jest możliwe...ja np. w tej chwili nie mogę i czeka mnie szpitalchinet pisze:[ Może zgiąć się nie może...![]()
a planowałem przybycie na giełdę warszawską
Moja (podobna) była "śmieszna"diamen pisze:Odpisał mi, że kapsle sprzedane, a moja oferta była "dziwna"
Takie zardzewiaki za tyle kasy???diamen pisze:co prawda aukcja skończona, ale warto zerknąć:
http://www.ebay.com/itm/370972288974?ss ... fresh=true
Dużo? To wychodzi raptem po 5 euro z sztukę, za kapsel z lat 50!Tomek pisze:Takie zardzewiaki za tyle kasy???diamen pisze:co prawda aukcja skończona, ale warto zerknąć:
http://www.ebay.com/itm/370972288974?ss ... fresh=true![]()
![]()