Przykro mi, że kapsli giełdowych nie wystarczyło dla wszystkich. Ale, zgodnie z obietnicą, zleciłem już dodruk 100 sztuk. Będą gotowe prawdopodobnie pod koniec tygodnia i na początku przyszłego będzie możliwość osobistego odbioru lub będę je wysyłał pocztą. W pierwszej kolejności otrzymają go te osoby, które zapisały się na kartonie. Jeżeli jeszcze zostanie będzie w wolnej sprzedaży.
Rozmawiałem na giełdzie z kilkoma osobami na temat ewentualnego druku dodatkowo na butelkowanym czerwonym kapslu z sygnaturą. Niestety udało mi się zdobyć tylko 10 sztuk, czyli stanowczo za mało, aby wszyscy uczestnicy giełdy go dostali, a nie chciałbym,żeby powstała sytuacja taka jak z kapslem z giełdy krakowskiej. Dlatego wydrukuję extra na drugą edycję Łódzkiej Giełdy, która odbędzie się pod koniec sierpnia(dokładny termin podamy wkrótce) 50 sztuk takiego kapsla i po 1 sztuce otrzymają gratis wszyscy, którzy byli na I i przyjadą na II giełdę. Do tego czasu powinienem zebrać odpowiednią ilość kapsli nadających się do naniesienia druku.
Standardowych kapsli giełdowych będzie tym razem 300 sztuk.
Kontakt ze mną możliwy tylko mailem:
pawel.zygmunt@elmatex.pl
lub telefonicznie 607074171
Pozdrawiam
Paweł