Pluto pisze:To nie pierwsza aukcja z tym Freeqiem. Średnio chodzi po ok. 120-140 zł ;)
Podaj linki do pozostałych aukcji.

Pluto pisze:To nie pierwsza aukcja z tym Freeqiem. Średnio chodzi po ok. 120-140 zł ;)
Nie wierzysz mi na słowo?moody512 pisze:Pluto pisze:To nie pierwsza aukcja z tym Freeqiem. Średnio chodzi po ok. 120-140 zł ;)
Podaj linki do pozostałych aukcji.
Ja też to potwierdzam. Te kapsle na Allegro zawsze sprzedają się wysoko. Jestem podobnego zdania, że większość kolekcjonerów ma ten kapsel zdjęty z butelki. Sam znam tylko jednego kolegę, który ma ten kapsel niebutelkowany, poza mną.Pluto pisze:Inny przykład - Grand Champion z 2010 roku z Pale Ale - używane są do dostania za grosze, ewentualnie kilka złotych, dziewica - jak się pojawiła na allegro poszła za 120 zł (nie, nie mam na to dowodu w postaci linku do aukcji). Ale możesz zapytać kilku kolekcjonerów czy mają dziewice czy używki - obstawiam, że większość będzie miała używane :]
Pluto pisze:Czy na wszystko musi być dowód w postaci linku do aukcji? Szukałem, nie znalazłem ale wiem, że jest to rzadki kapsel (z tych młodszych wiekiem), bo ani go na giełdach nie widać, na allegro jak się pojawia to osiąga takie ceny jak w tej ostatniej aukcji. A dlaczego? Bardzo krótka seria.
Inny przykład - Grand Champion z 2010 roku z Pale Ale - używane są do dostania za grosze, ewentualnie kilka złotych, dziewica - jak się pojawiła na allegro poszła za 120 zł (nie, nie mam na to dowodu w postaci linku do aukcji). Ale możesz zapytać kilku kolekcjonerów czy mają dziewice czy używki - obstawiam, że większość będzie miała używane :]
potwierdzam. I też nie rozumiem tej napinki: "udowodnij, udowodnij". Jak wspomniałeś, ja też tego kapsla widziałem na allegro kilka razy, ale nie mam ochoty, radości, siły i powodu aby szukać potwierdzenia tego faktu. Ktoś kupił, wydał ponad stówe i jego radośćFrey71 pisze:ale koledzy po co ta dyskusja był czy nie byłco to zmieni...
śledzę allegro i sam tego Żywca 127 widziałem co najmniej 2,3 razy...nigdy poniżej stówki nie zszedł
Ja się raduję, że go mam a nie musiałem kupować za taki hajs ;)almin pisze: Ktoś kupił, wydał ponad stówe i jego radość
A ja widziałem kilka razy psie gówno na chodniku ale tak się składa, że nie zrobiłem zdjęcia, więc pewnie nikt mi nie uwierzy, że właściciele psów potrafią być takimi debilami, żeby nie posprzątać po swoich pupilach.moody512 pisze:Eow, chciałaś być cwana, ale średnio Ci wyszło.
Czy ja gdzieś napisałem, że jestem kolekcjonerem i mężczyzną? Nie, a Ty zaczynasz dziwną dyskusję...
A Pluto tak się składa, że napisał, iż widział dany kapsel kilka razy na allegro, WIĘC PO PROSTU POPROSIŁEM O LINK, BO OSOBIŚCIE NIGDY WCZESNIEJ NIE WIDZIALEM, ANI TEZ GO NIE ZNALAZŁEM, czy to takie trudne do zrozumienia?
Cieszę się Twoim szczęściem. Szczerze, bo nic nie wkurza tak jak sztuczne pompowanie cen na allegroJacek pisze:Ja się raduję, że go mam a nie musiałem kupować za taki hajs ;)almin pisze: Ktoś kupił, wydał ponad stówe i jego radość
Gdy będę chciała być "cwana", to poczujesz to na własnej skórze, uwierz mi.moody512 pisze:Eow, chciałaś być cwana, ale średnio Ci wyszło.
Czy ja gdzieś napisałem, że jestem kolekcjonerem i mężczyzną? Nie, a Ty zaczynasz dziwną dyskusję...
A Pluto tak się składa, że napisał, iż widział dany kapsel kilka razy na allegro, WIĘC PO PROSTU POPROSIŁEM O LINK, BO OSOBIŚCIE NIGDY WCZESNIEJ NIE WIDZIALEM, ANI TEZ GO NIE ZNALAZŁEM, czy to takie trudne do zrozumienia?
Sorki za spam, ale moim zdaniem świetnie wyszło, nieźle się uśmiałem, pewnie nie tylko jamoody512 pisze:Eow, chciałaś być cwana, ale średnio Ci wyszło.
Udowodnij, że istnieję. I że ja to ja, ha!Eow pisze:Kurcze, Jurku, linku nie mam z nuemrem telefonua może być link ze zdjęciem?
A tak w ogóle przecież znasz tego bukmachera! Nazywa się Daniel B., ale nie wiem do końca, kim jest, bo szystko załatwiamy linkami przez internet ;p