Jakie Argusy masz na myśli?
I kolejne pytanie - czy widział ktoś na butelce kapsel Złoty Denar Mocne /Namysłów - Nr 31 na liście wikiego/?
Złoty Denar już dawno jest na butelkach.yoreck pisze:I kolejne pytanie - czy widział ktoś na butelce kapsel Złoty Denar Mocne /Namysłów - Nr 31 na liście wikiego/?
Nie bardzo rozumiem twój post - co tam niby ma być do Korei i co mają podrabiać?piwo czy kapsle?pietrek pisze:Dziwna sprawa z tymi Heinekenami tłoczonymi z mojego źródła wynika że mają niby być specjalnie do Korei bo tam niby podrabiająale nie mówię na 100% Może ktoś ma informacje w browarze ?
Pytałem, ponieważ słyszałem,że Denara Złotego Mocnego leją tylko do puszek i tylko taki jest dostępny w Lublinieglogowianin pisze:Złoty Denar już dawno jest na butelkach.
Dlaczego niby Miłosław? Argus tego miał na giełdzie w Tychach kol.Marian K. ,który dostał te kapsle w tym browarze.zipkeczup pisze:Chodzi mi o Argusa "nr 62" niby Miłosław na liście Wikiego. A jutro będą nowe limitowane Argusy (wg gazetki Lidla), Bielkówko się przyznaje do tych piw.
Wygląda na to ,że 2 piwa były wyprodukowane w Miłosławiu,a 2 piwa w Bielkówku.Przynajmniej po kształcie etykiet można tak wnioskować.Ale wszystkie dla Lidla.Fakt.TREBUH pisze:No wygląda na to, że wszystkie 4 piwa z Lidla to wytwór browaru Bielkówko, przynajmniej po kształcie etykiet można tak wnioskować. No i niestety tylko jeden kapsel na wszystkich piwach.
Jakieś konkrety?Po stronie tego nie widaćVenom pisze:Heinekeny tłoczone nie będą dostępne w Polsce. Idą one bowiem do Vietnam Brewery Ltd. -> http://career.vblgroup.vn/?Acat=1&lg=vn&start=0
bigzbig70 pisze:Ja mam już 31 odwrotek na Lecha Pils.Nie wiem czy to już koniec czy są jeszcze inne
Są to:Lech,wihajster,pils,kolejorz,kumple,bamberka,gwara,rogal,kejter,kasta,gzik,powstanie,zabytki, browar,koziołki,kufel,wuchta,pyry,żużel,Oborniki,Wielkopolska,przyjaźń,wiara,piwo,ludzie,praktyczność, pieniądze,porządek,blubry,klimat,Kórnik,Września,Wolsztyn,Wągrowiec,Wronki,Kościan,Konin,Leszno, Poznań.
msoba pisze:ja mam jeszcze nie ujętą niżej WLKP Śleperyby, a dopiero zaczynam nową serię![]()
O.K. DziękiBajek pisze:Nie, to marka "premium" Fresh Marketu i Żabki które zapragnęły być jak inne markety (Tesco-Rebel, P&P-Wetliner itp).