Pytanko
Pytanko
Czy somersby pear z sygnaturą cp to jest Brzesko ? i drugie pytanko rozpoznaje ktoś tego smoczka z sygnaturą HB ?
Dziękuję z góry za wszelkie sugestie
- Załączniki
-
- 012.jpg (32.14 KiB) Przejrzano 5451 razy
-
- 013.jpg (25.59 KiB) Przejrzano 5451 razy
- glogowianin
Re: Pytanko
Drugi to Belgia, piwo.
Info z CCI:
Somersby Pear
Kraj
Polska
Produkt
cydr
Rodzaj uszczelki
plastikowa
Typ
Zamykane na butelkach
Producent
Browar Okocim Brzesko Polska
Somersby Pear
Kraj
Polska
Produkt
cydr
Rodzaj uszczelki
plastikowa
Typ
Zamykane na butelkach
Producent
Browar Okocim Brzesko Polska
Na CC I widziałem ten wpis, ale w związku z tym że nie ma go w katalogu kapsli postanowiłem zapytać na forum co z nim nie tak ;)
Somersby jest w naszym katalogu od 22.10.2014wiwern pisze:Czy somersby pear z sygnaturą cp to jest Brzesko ? i drugie pytanko rozpoznaje ktoś tego smoczka z sygnaturą HB ?
Brzesko nr.218

Wacku,wiwern pytał o somersby pear a pod nr wskazanym przez ciebie jest somersby apple.Wacek pisze:Somersby jest w naszym katalogu od 22.10.2014wiwern pisze:Czy somersby pear z sygnaturą cp to jest Brzesko ? i drugie pytanko rozpoznaje ktoś tego smoczka z sygnaturą HB ?
Brzesko nr.218
Racja,racja,racja. Przepraszam.yoreck pisze:Wacku,wiwern pytał o somersby pear a pod nr wskazanym przez ciebie jest somersby apple.Wacek pisze:Somersby jest w naszym katalogu od 22.10.2014wiwern pisze:Czy somersby pear z sygnaturą cp to jest Brzesko ? i drugie pytanko rozpoznaje ktoś tego smoczka z sygnaturą HB ?
Brzesko nr.218

Ja tego Somersby w sklepach jeszcze nie widziałem, tak więc zapewne Carlsberg wprowadza to do sprzedaży na naszym rynku.
Jestem trollem 

To Somersby Pear razem z Somersby Pear Cider i Somersby DRY Apple Cider otrzymałem z Norwegii, Ringnes - Carlsberg Group.wiwern pisze:Czy somersby pear z sygnaturą cp to jest Brzesko ? i drugie pytanko rozpoznaje ktoś tego smoczka z sygnaturą HB ?