Do końca roku zostały zaledwie 3 miesiące więc czas się powoli do Ankiety sposobić! Rozsyłanie plików rozpocznę w grudniu. Każdy kto brał udział w tej zabawie w okresie ostatnich 3 lat, dostaje maila z plikami z urzędu!!!
Nowi kolekcjonerzy którzy chcą się przyłączyć do zabawy w tym roku lub zacząć zabawe po przerwie, muszą przysłać mi maila z:
- imię i nazwisko
- dokładny adres zamieszkania i korespondencyjny jeśli są różne
- data urodzenia
- nick z forum
- e-mail (WYPISANY W MAILU)
zgłoszenia jak i pytania proszę kierować na mój email
zubero@gkkk.org.pl lub na każdy inny adres który dotąd używałem!
Każde zgłoszenie jakie otrzymam będzie potwierdzone moim mailem zwrotnym, jeśli takiego maila nie dostaniecie proszę o ponowny kontakt!
Każda wypełniona Ankieta również będzie potwierdzona mailem i do tego w tym miejscu będzie uaktualniany plik (na dole posta) z wypisanymi kodami uczestników których Ankiety dostałem bądź nazwiskami nowych osób biorących udział po raz pierwszy. Ponadto przy ankietach, w które wdarły się mniejsze bądź większe błędy, znajduje się info. "do poprawy" Osoby które mają taki dopisek dostały maila zwrotnego o co chodzi. To aby uniknąć tego co działo się w zeszłym roku z zaginionymi Ankietami!
Oczywiście do Ankiety będzie okolicznościowy kapsel!!! Dla osób które zechcą wspomóc ideę oczywiście niskonakładowa cegiełka i może jeszcze coś

Proszę Admina o przyklejenie tematu!