Identyfikacja
Re: Identyfikacja
Niemcy, Holsten-Brauerei AG, Hamburg
Witam
Kolejne niewiadome tym razem 4 kapsle (proszę o kraj pochodzenia danego kapsla) zdjęcia w załączniku. Pozdrawiam.
Kolejne niewiadome tym razem 4 kapsle (proszę o kraj pochodzenia danego kapsla) zdjęcia w załączniku. Pozdrawiam.
1. cydr, Anglia
2. piwo, Francja
3 i 4. piwo, Irlandia
2. piwo, Francja
3 i 4. piwo, Irlandia
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2013, 15:33 przez Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nr 2 wygląda mi na Brasserie Duyck, Francja.
Kapsle:
1. krajowe: 1299.
2. zagraniczne: 1077.
3. na wymianę: ustalenie w toku.
1. krajowe: 1299.
2. zagraniczne: 1077.
3. na wymianę: ustalenie w toku.
2 - Brasserie De Saint Omer -Francja
Dziękuje za identyfikację kapsli i życzę Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrawiam
Witam kolejna niewiadoma tym razem 1 kapsel. Tak jak zawsze chodzi mi o kraj pochodzenia kapsla. Pozdrawiam 

Włochy 

dziękuje za szybką odpowiedź. Pozdrawiam 

Witam kolejna niewiadoma tym razem 1 kapsel. Tak jak zawsze chodzi mi o kraj pochodzenia kapsla. Pozdrawiam
dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Witam
Kolejny problem z identyfikacją kapsla. Nie potrafię nigdzie go znaleźć. Proszę o kraj pochodzenia kapsla i jeśli jest to kapsel z polskiego browaru to proszę podać nazwę owego browaru. Dziękuję i pozdrawiam
PS: Zdjęcie kapsla w załączniku
Kolejny problem z identyfikacją kapsla. Nie potrafię nigdzie go znaleźć. Proszę o kraj pochodzenia kapsla i jeśli jest to kapsel z polskiego browaru to proszę podać nazwę owego browaru. Dziękuję i pozdrawiam
PS: Zdjęcie kapsla w załączniku
- Delma21
- Kontaktowanie:
POLSKA,PIOTRKÓW TRYBUNALSKI,(TO JEST NOWOŚĆ)
Dziękuję za identyfikację.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I stoi jak byk,na pierwszej stronie katalogu.Delma21 pisze:POLSKA,PIOTRKÓW TRYBUNALSKI,(TO JEST NOWOŚĆ)

Gdyby MaciekP pisał posty w innych działach i wątkach poza Identyfikacją, lub chociż tam zaglądał, to zapewne miałby szerszą wiedzę o rynku kapslowym 

Jestem trollem 

Niestety czas nie pozwala na częste korzystanie z komputerachinet pisze:Gdyby MaciekP pisał posty w innych działach i wątkach poza Identyfikacją, lub chociż tam zaglądał, to zapewne miałby szerszą wiedzę o rynku kapslowym
Witam
Mam problem z identyfikacją kilku kapsli. Proszę o podanie kraju pochodzenia danego kapsla.
Dziękuję i pozdrawiam.
Mam problem z identyfikacją kilku kapsli. Proszę o podanie kraju pochodzenia danego kapsla.
Dziękuję i pozdrawiam.
- glogowianin
1. zdjęcie - Browar Brzeg (ale były też używane bodaj w Niemczech)
3. zdjecie Czechy, Pardubice
5. zdjęcie Czechy, Kozel
3. zdjecie Czechy, Pardubice
5. zdjęcie Czechy, Kozel
Witam
Proszę o identyfikację jednego kapsla. Chodzi o kraj pochodzenia kapsla. Dziękuję i pozdrawiam.
Proszę o identyfikację jednego kapsla. Chodzi o kraj pochodzenia kapsla. Dziękuję i pozdrawiam.
Rosja 

Witam
Proszę o identyfikację jednego kapsla. Proszę o podanie nazwy kraju, z którego kapsel pochodzi. Dziękuję i pozdrawiam.
Proszę o identyfikację jednego kapsla. Proszę o podanie nazwy kraju, z którego kapsel pochodzi. Dziękuję i pozdrawiam.
Wielka Brytania.
Witam
Mam problem z identyfikacją dwóch kapsli. Proszę o podania z jakiego kraju kapsel pochodzi. Dziękuję i pozdrawiam
Mam problem z identyfikacją dwóch kapsli. Proszę o podania z jakiego kraju kapsel pochodzi. Dziękuję i pozdrawiam
1. Włochy, piwo
2.Polska, Brzeg 2,piwo
2.Polska, Brzeg 2,piwo