JESZCZE RAZ HELLGATE
JESZCZE RAZ HELLGATE
Uzyskałem skan pisma ,zgody na zrobienie wszystkich gadżetów dla Hellgate ,na Mikołajki 2014.
Re: JESZCZE RAZ HELLGATE
Specjalne podziękowania dla 'miro' za wstawienie jednego zdjęcia. Zapewne tylko po to się zalogował na naszym forum
.

Jestem trollem 

-
- Kontaktowanie:
Ciekawe o czym myślał autor robiąc to pismo

Próbuję zrozumieć o co w tym chodzi.
Wygląda na to, że 100 kapsli jest WIARYGODNYCH - cokolwiek miałoby to oznaczać. A co z pozostałymi?
miros kojarzy mi się z imieniem pewnego gościa zamieszanego w tą sprawę
Wygląda na to, że 100 kapsli jest WIARYGODNYCH - cokolwiek miałoby to oznaczać. A co z pozostałymi?
nie no,ręce i nogi opadają,gratulacje dla pana miro - Polak potrafi
.

Re: Następny fragment
Czy do wglądu jest też atest kapsli.Na piwo zakłada się kapsle sterylne którymi zakapslowano to piwo ,a browar MajEr wziął to na swoje "bary" w razie np.zatrucia ?
-
- Kontaktowanie:
Kabaret !!!
hehe i to niezły ! Ja bym napisał więcej Grand Prix RŚ. Miro,a gdzie zgoda na wykorzystanie logo i nazwy pubu!wzmacniacz pisze:Kabaret !!!
Czy browar MajEr zmoże robić coś bez zgody zainteresowanego pubu .
Oczekujemy więc nowego pisma;
Na prośbę pana "m......a .. " wyrażamy zgodę na wykorzystanie nazwy naszego Pubu "....." do produkcji kapsli,podstawek i etykiet ,aby zalegalizować te gadżety - wydane specjalnie ze składek osób uczestniczących w imprezie mikołajkowej- w naszym pubie.
Informujemy,że wydaliśmy zgodę na wydanie czterech różnych kapsli,podstawki/ek/ i etykiety .Oczywiście wydajemy również zgodę na rozprowadzanie zestawu kapsli przez w/w po 200 zł wśród zainteresowanych ich zakupem osób.
bez pozdrowień
Dziwne, pismo od MajEra, a powinno być jak już to od Hellgate'u. No ale może pomysłodawca gadżetów po takiej akcji nie jest już mile widziany w Hellgate i pisma nie dostanie.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Dokładnie,przecież to kontrahent/osoba zainteresowana występuje do browaru o zgodę na wykorzystanie logotypu przy produkcji kapsli,etykiet id bo np. zakupił 100 piw a tu jest odwrotnie .lendoo pisze:Dziwne, pismo od MajEra, a powinno być jak już to od Hellgate'u. No ale może pomysłodawca gadżetów po takiej akcji nie jest już mile widziany w Hellgate i pisma nie dostanie.
Tak nasze Stowarzyszenie postępuje .
Niniejszym stwierdzam, że dokument jest nieważny z powodów formalnych. Powinien wyglądać co najmniej tak

Co koledzy piszą to każdy widzi (jak koń u Chmielowskiego), ale miro to tak dla jaj czy tak na poważnie?
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
Ja chyba już nic nie kumam z tymi kapslami.wiki pisze:Próbuję zrozumieć o co w tym chodzi.
CC.I # 1815
Kujawsko-Pomorski Klub Birofilów: http://kpkb.cba.pl/
WYMIANA: http://polandcrowncap.wordpress.com/wymiana/
Poszukuje polskich kapski niepiwnych.
Kujawsko-Pomorski Klub Birofilów: http://kpkb.cba.pl/
WYMIANA: http://polandcrowncap.wordpress.com/wymiana/
Poszukuje polskich kapski niepiwnych.
W ramach ciekawostki
Myślałem, że będzie bitwa o ten kapsel a tutaj takie zaskoczenie 
http://allegro.pl/majer-gliwice-dla-hel ... 97208.html

http://allegro.pl/majer-gliwice-dla-hel ... 97208.html
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Kapsel został napiętnowany, więc nie było chętnych do licytowania
.

Jestem trollem 

- Delma21
- Kontaktowanie:
Dziewica by za wieksza sume poszla :-D
I takiej taktyki powinniśmy się trzymać jako kolekcjonerska braćchinet pisze:Kapsel został napiętnowany, więc nie było chętnych do licytowania.

a ja HELLEGATE mam, Konesera tez mam. Konesera wydania fantazyjne tez mam. Chwale sobie te kapsle i oczywiscie jestem zadowolony ze je mam, bo czy nie padlo kiedys stwierdzenie: ze kazdy zbiera co chce i jak chce? Wiec ja chce i mam. Nadziwic sie tylko nie moge po co ta cala nagonka? Gdyby ktos sie dobrze zastanowil to wszystkiego rodzaju kapsle okolicznosciowe prywatne produkcje jakies nagrody za cos tam ro przeciez jedno i to samo. Chce ktos to miec prosze bardzo, nie chce wiec nikt nie zmusza. To swiete oburzenie jednak mnie wkurza. Niczym nie roznia sie kapsle Hellgate od kapsli "KOLEKCJONEROW POLSKICH" Gdy bede mial ochote wydam swoj prywatny kapsel i tyle, kto bedzie chciec ten sie do mnie zwroci a kto nie bedzie chciec temu tez na sile nie bede wciskal, ale to tylko taka moja mrzonka bo pewno kapsla nie wydam.
Dziwie sie ze sobie drwicie z Miro, nie znam go i nie wiem kim jest, widze tylko ze "byl zmuszony" jakas podkladke do kapsli tu zamiescic. Jego sprawa jego wola.
Gdzies wyczytalem ze Pawel dostaje jakies gratisy, byleby byly zamieszczone w katalogu, no coz gdzies pan Pawel wypowiadal sie ze im wczesniej kapsle bedzie miec u siebie tym wczesniej beda zamieszczone w katalogu..... wiec czemu tu sie dziwic. Zreszta to dosc ludzkie jest miec za kolege tworce katalogu, wiec czemu sie dziwic.
Czy ktos mial kontakt z Browarem KRAFTWERK? tu mysle ze jest przekret. Kapsel powinien nadejsc po wplaceniu na kono to popieram. Ale jakos po ilus tam interwencjach
telefonicznych kapsla ani widu ani slychu. Naciaganie kogos na forse bez wyslania zamowionego towaru to jest dopiero przekret, a nie jakies wydania fantazyjne
Dziwie sie ze sobie drwicie z Miro, nie znam go i nie wiem kim jest, widze tylko ze "byl zmuszony" jakas podkladke do kapsli tu zamiescic. Jego sprawa jego wola.
Gdzies wyczytalem ze Pawel dostaje jakies gratisy, byleby byly zamieszczone w katalogu, no coz gdzies pan Pawel wypowiadal sie ze im wczesniej kapsle bedzie miec u siebie tym wczesniej beda zamieszczone w katalogu..... wiec czemu tu sie dziwic. Zreszta to dosc ludzkie jest miec za kolege tworce katalogu, wiec czemu sie dziwic.
Czy ktos mial kontakt z Browarem KRAFTWERK? tu mysle ze jest przekret. Kapsel powinien nadejsc po wplaceniu na kono to popieram. Ale jakos po ilus tam interwencjach
telefonicznych kapsla ani widu ani slychu. Naciaganie kogos na forse bez wyslania zamowionego towaru to jest dopiero przekret, a nie jakies wydania fantazyjne
Priorytet niebutelkowane
Widzę, że szykuje się kolejny długie ubijanie piany w temacie który już został wyjaśniony przez zwolenników i przeciwników.
Browar Kraftwerk, to nie przekręt. Otrzymałem cały pakiet co zamówiłem, w moim przypadku także trochę to trwało, bo wybrałem wysyłkę kurierem, ale przesyłka doszła, pomimo nawet błędnego adresu. Zalecam wysyłanie maile przez wspieram.to. Prędzej czy później odpowiadają.
Poszukuję kapsli z moich niebutelkowanych braków (wymiana, kupno). Propozycje przez PW. KATALOG Z SYGNATURAMI
Nie miałem żadnego problemu z Kraftwerkiem. Kontakt przez fb praktycznie na bieżąco. Ja wybrałem odbiór osobisty we wskazanym sklepie, gdzie przy okazji kupiłem kilka fajnych piwek.
Jestem trollem 

ja tego Wiki nie widze, po prostu zabralem glos tylko gdyz nie lubie jednomyslnosci, a takie tu zwyczaje panuja. Zdarza sie ze plyne pod prad ale jak to mowia gorale:wiki pisze:Widzę, że szykuje się kolejny długie ubijanie piany w temacie który już został wyjaśniony przez zwolenników i przeciwników.
"yno slacheto ryba pod prad plynie, a z pradem byle g...!" Zyj i daj zyc innym, a bron tych co sie moze sami obronic nie moga, a z reszta czy ubijanie piany nie jest naszym sportem narodowym?
Priorytet niebutelkowane
Rozwiń swoją myśl, bo nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi.gustawo pisze: Gdzies wyczytalem ze Pawel dostaje jakies gratisy, byleby byly zamieszczone w katalogu, no coz gdzies pan Pawel wypowiadal sie ze im wczesniej kapsle bedzie miec u siebie tym wczesniej beda zamieszczone w katalogu..... wiec czemu tu sie dziwic. Zreszta to dosc ludzkie jest miec za kolege tworce katalogu, wiec czemu sie dziwic.
Katalogowaniem kapsli domowej produkcji już w ogóle się nie zajmuję, więc wysyłanie mi ich nie ma sensu.
Cieszę się, że zbierasz to co ci się podoba.
prosze bardzo, mam nadzieje ze zadanie o rozwiniecie mysli jest dobrze przemyslane. Nie ujmujac Ci w tym ze wlozyles mase pracy w stworzenie Twojego katalogu, pozostaje on Twoim. W zasade moim zdaniem: takie moje widzi mi sie. Katalog nie jest jakas praca zbiorowa tylko i wylacznie Twoj. Niejednokrotnie to podkreslales i w sposob jaki dzialasz jednoznacznie tego dowodzi. Nie ma sensu przytaczac Twoich wypowiedzi itd. nie znamy sie osobiscie, a opieram sie tylko na tym co czytam i czego od Ciebie doswiadczylem.
Jestes w tym katalogu alfa i omega, i to chyba wystarczy z moich spostrzezen.
Kiedys zamieszczales kapsle domowej produkcji, teraz widocznie nie, wiec coz moge powiedziec? Ze jestes jak choragiewka na wietrze? Raz tak a raz siak? Nie bronie tu nikogo kto jakiekolwiek kapsle domowej produkcji Ci podeslal, bron Boze, ale byl czas ze chyba z checia takie przyjmowales.
a zreszta nie ma co duzo tlumaczyc, czy rozwijac temat, jak juz wyzej napisalem katalog jest Pawla i nic wiecej nic mniej.
chinet, nawet sobie nie wyobrazasz jakie ja mam przeboje z KRAFTWERKIEM, telefonow do nich juz blisko 10 i tylko zapewnienia, poslemy, bylo wyslane itd. Najnowszy hit:
osobiscie przywieziemy do domu. (nie musze chyba tlumaczyc, ze ktos dla mnie wspomogl KRAFTWERK gdyz ja w kraju nie jestem) a z tego osobiscie przywieziemy do domu wyszlo po prostu nic. Tylko tyle ze ktos musial siedziec i czekac i sie nie doczekal.
Moim zdaniem oszustwo, ale moze byc, ze tylko ja zostalem oszukany, a inni po prostu zadowoleni
Jestes w tym katalogu alfa i omega, i to chyba wystarczy z moich spostrzezen.
Kiedys zamieszczales kapsle domowej produkcji, teraz widocznie nie, wiec coz moge powiedziec? Ze jestes jak choragiewka na wietrze? Raz tak a raz siak? Nie bronie tu nikogo kto jakiekolwiek kapsle domowej produkcji Ci podeslal, bron Boze, ale byl czas ze chyba z checia takie przyjmowales.
a zreszta nie ma co duzo tlumaczyc, czy rozwijac temat, jak juz wyzej napisalem katalog jest Pawla i nic wiecej nic mniej.
chinet, nawet sobie nie wyobrazasz jakie ja mam przeboje z KRAFTWERKIEM, telefonow do nich juz blisko 10 i tylko zapewnienia, poslemy, bylo wyslane itd. Najnowszy hit:
osobiscie przywieziemy do domu. (nie musze chyba tlumaczyc, ze ktos dla mnie wspomogl KRAFTWERK gdyz ja w kraju nie jestem) a z tego osobiscie przywieziemy do domu wyszlo po prostu nic. Tylko tyle ze ktos musial siedziec i czekac i sie nie doczekal.
Moim zdaniem oszustwo, ale moze byc, ze tylko ja zostalem oszukany, a inni po prostu zadowoleni
Priorytet niebutelkowane
Jak już w tym temacie zostało poruszone zagadnienie z problemami programu Kraftwerk to ja niestety mam bardzo złe doświadczenie. Niestety otrzymałem tylko część zakupionych pozycji próby kontaktu poprzez SMS, e-mail i telefon bez reakcji. Telefonu nie odbierają, a na próby kontaktu pisemnego nie odpisują więc chyba coś nie tak z ich rzetelnością.
witkor
No cóż, mogę się tylko cieszyć, że należę do szczęśliwców, którzy bez żadnego ale zostali pozytywnie załatwieni.
Dodam tylko, że jak odbierałem swój pakiet, to w kopercie było jeszcze kilka/kilkanaście kapsli.
Dodam tylko, że jak odbierałem swój pakiet, to w kopercie było jeszcze kilka/kilkanaście kapsli.
Jestem trollem 

chinet pewno dostales tez mojego ;-)
gdyby jednak z Kraftwerkiem nadal nic nie wyszlo, bylbym zadowolony gdyby jeden szlo u Ciebie zarezerwowac.
witkor, nie tylko nic nie dostalem, ale telefonicznie jestem wodzony za nos, 3 terminy wyslania, odpowiedzi typu jak to nie doszlo?, a na pytanie o kwit nadania, to wspolnik ma i jak odnajdzie to za chwilke oddzwonie!. Oczywiscie chwilka trwa do dzis. A jak juz mowilem najwiekszy hit, (prawdopodobnie gdyz zbyt upierdliwy jestem) fowieziemy do domu, prosze byc w godzinach 15-18 w domu. Jak nietrudno przewidziec, ani goscia z pakietem nie bylo, ani telefonu z odwolaniem ani nic.
Wie ktos moze jak zareklamowac na portalu: Wspieram to? bo zdajsie ze tam tylko dostep z facebooka
gdyby jednak z Kraftwerkiem nadal nic nie wyszlo, bylbym zadowolony gdyby jeden szlo u Ciebie zarezerwowac.
witkor, nie tylko nic nie dostalem, ale telefonicznie jestem wodzony za nos, 3 terminy wyslania, odpowiedzi typu jak to nie doszlo?, a na pytanie o kwit nadania, to wspolnik ma i jak odnajdzie to za chwilke oddzwonie!. Oczywiscie chwilka trwa do dzis. A jak juz mowilem najwiekszy hit, (prawdopodobnie gdyz zbyt upierdliwy jestem) fowieziemy do domu, prosze byc w godzinach 15-18 w domu. Jak nietrudno przewidziec, ani goscia z pakietem nie bylo, ani telefonu z odwolaniem ani nic.
Wie ktos moze jak zareklamowac na portalu: Wspieram to? bo zdajsie ze tam tylko dostep z facebooka
Priorytet niebutelkowane
Też obawiałem się jakiejś ściemy, gdy przyszły gratisy bez kapsla, ale z informacją, że kapsel doślą osobną przesyłką. I po tygodniu kurier z dużą kopertą dostarczył mi kapselka do domu.