wiki pisze:W aktualizacji katalogu znalazły się kapsle Carlsberg 24 i 25. Nie ma wcześniejszego Carsberga czyli takiego jak 23 ale bez strzałek i napisu twist off.
Czy to przeoczenie, czy ten kapsel nie trafi do katalogu?
Będzie później. Czekam, aż ktoś znajomy mi to przyniesie lub znajdę na ulicy, ponieważ jakoś szkoda mi 3zł na ten produkt
Wziąłem się dziś za układanie kolekcji według katalogu i znalazlem kapsel Brok który nie znajduje się w katalogu a inne broki były w browarze Koszalin. Jest stosunkowo stary znalazlem go jak miałem 7 lat foto w załączniku.
No to od dzisiaj każdy abonent może zrobić własną listę braków w kolorze tęczy
Zmiana kolorów jest możliwa w zakładce "edytuj profil".
Jest to funkcja, która wykorzystuje zalety najnowszej wersji języka HTML5. Niestety nie wszystkie przeglądarki nadążają za zmianami i na ten moment IE, przeglądarka na iPhonie oraz Safari nie wspierają tej funkcji. Jeśli w Waszej przeglądarce widzicie ciąg znaków (drugi załącznik) zamiast kwadracików z kolorami - proszę, dajcie znać.
Tak mniej więcej od wczoraj, po najechaniu na miniaturkę kapsla w katalogu, pojawiają mi się puste, białe kwadraciki - kiedyś były to "powiększenia" kapsli. Niezależnie od przeglądarki. To u mnie coś szwankuje, czy ogólnie ;) ??
Ares93PL pisze:Tak mniej więcej od wczoraj, po najechaniu na miniaturkę kapsla w katalogu, pojawiają mi się puste, białe kwadraciki - kiedyś były to "powiększenia" kapsli. Niezależnie od przeglądarki. To u mnie coś szwankuje, czy ogólnie ;) ??
U mnie też puste "chmurki" z numerami bez podglądu kapsla lub kapsli!
Mam pytanko.Nie żebym się czepiał,ale warte wyjaśnienia.
Co robi poniższy kapsel w naszym katalogu ?
Natomiast seria kolekcjonerska Małopolan,nie może doczekać się na umieszczenie.
Witam, może mi się wydaje ale chyba wcześniej jak dodawałem odwrotki i najechałem kursorem na kapsel to pokazywało się lico kapsla, a teraz nic takiego się nie dzieje. Czy mi coś się pomyliło czy może coś mi nie działa.
Tak sobie przeglądam katalog, i mnie zastanawia dział ''produkcja na eksport''.
Jest tam bardzo dużo braków.
Przykładem jest EB z numerami 89,90 oraz 102. Te wzory lecą na eksport, a w tym dziale ich nie ma.
Stare kapsle jak Brzesko 1, Grodziski czy Żywce również były produkcją na eksport.
Czy będą one przeniesione ? Czy zostanie tak jak jest?
Rzeczywiście nazwa wprowadza w błąd i trzeba wymyślić coś innego.
Chodzi o produkcję na zlecenie firm trzecich piwa na eksport, nie pod własną marką browaru (Żywiec, Grodzisk, Okocim, EB).
Wacek pisze:Mam pytanko.Nie żebym się czepiał,ale warte wyjaśnienia.
Co robi poniższy kapsel w naszym katalogu ?
Natomiast seria kolekcjonerska Małopolan,nie może doczekać się na umieszczenie.
wismat pisze:A co z nim nie tak?
Jakoś tak w podświadomości miałem przyjęte,że jest to katalog kapsli do piwa,napojów i kolekcjonerskich.
Dopiero po czasie dotarło do mnie,że jest to "Katalog kapsli polskich"- wszelkiej maści.
Wacek pisze:
Jakoś tak w podświadomości miałem przyjęte,że jest to katalog kapsli do piwa,napojów i kolekcjonerskich.
Dopiero po czasie dotarło do mnie,że jest to "Katalog kapsli polskich"- wszelkiej maści.
Dokładnie tak, docelowo będzie to katalog kapsli wszystkich.
Po wejściu do katalogu wyparowało automatyczne logowanie.
Jeżeli chcę się zalogować na dane widoczne u góry w logowaniu, pokazuje się komunikat Podane dane są nieprawidłowe. ora takie coś.
Po prośbie o przypomnienie hasła,na maila otrzymuję komunikat aby kliknąć tutaj ale niestety pokazuje się pusta strona.
Ktoś wie co się dzieje?.
Bez logowania wchodzę tylko w katalog podstawowy.
Problem nie dotyczy logowania. Właśnie przeprowadzałem sporą aktualizację plików katalogu i stąd chwilowe problemy, ale już powinno działać. Osobiście sprawdziłem też opcję resetowania hasła - działa. Jeśli nadal będą problemy u Ciebie, daj znać na PW.