Giełda w Żywcu 2015
Giełda w Żywcu 2015
Najświeższe wiadomości z Browar biz.
W tym roku giełdy w Żywcu nie będzie.
W tym roku giełdy w Żywcu nie będzie.
Re: Giełda w Żywcu 2015
Masakra.
Jednak plotki się potwierdziły
Czyli tradycyjny czerwcowy wyjazd do Żywca stał się bezcelowy (oddam 2 miejsca w hoteliku w Żywcu w tym terminie )
Jednak plotki się potwierdziły
Czyli tradycyjny czerwcowy wyjazd do Żywca stał się bezcelowy (oddam 2 miejsca w hoteliku w Żywcu w tym terminie )
Panowie, przecież sami możemy zorganizować giełdę w Żywcu, potrzeba tylko kogoś kto by się tym wszystkim zajął, ja chętnie pomogę. Nie było by już na pewno tak hucznie jak zawszę, best festiwalu, bez setek gatunków piw i atmosfery ale coś pokroju samej giełdy kolekcjonerskiej można by stworzyć
Też o tym myślałem, ale szczerze...?
Zgadamy się tutaj w maksymalnie kilkanaście osób, nie będzie na 99% całej międzynarodowej braci kapslarskiej. Pewnie (chociaż dla mnie to mniej istotne) nie uda się zebrać w kupę wszystkich "waflarzy", "etykieciarzy", "szklarzy" itp...
To się nie uda - jak na mój gust. No i oczywiście klimat nie ten. Szkoda
Zgadamy się tutaj w maksymalnie kilkanaście osób, nie będzie na 99% całej międzynarodowej braci kapslarskiej. Pewnie (chociaż dla mnie to mniej istotne) nie uda się zebrać w kupę wszystkich "waflarzy", "etykieciarzy", "szklarzy" itp...
To się nie uda - jak na mój gust. No i oczywiście klimat nie ten. Szkoda
- wismat
- Administrator
- Kontaktowanie:
Co jest przyczyną zaistniałej decyzji?
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich
guma,pomysł już jest ,i myślę,aby to zrobić gdzieś w centrum Polski,tam gdzie jest najlepszy dojazd z każdego miejscaguma pisze:Panowie, przecież sami możemy zorganizować giełdę w Żywcu, potrzeba tylko kogoś kto by się tym wszystkim zajął, ja chętnie pomogę. Nie było by już na pewno tak hucznie jak zawszę, best festiwalu, bez setek gatunków piw i atmosfery ale coś pokroju samej giełdy kolekcjonerskiej można by stworzyć
Nie ma co tworzyć od nowa. Macie już giełdę w środku Polski.
Zapraszam 9 maja na giełdę do Łodzi.
Przybywajcie tłumnie!!!
Zapraszam 9 maja na giełdę do Łodzi.
Przybywajcie tłumnie!!!
Jak i również Włocławek 25 lipca
5975 PL
3223 P
x629 N
Giełdy 39 / Zorganizowane Giełdy 10
Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
3223 P
x629 N
Giełdy 39 / Zorganizowane Giełdy 10
Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
pomysł jest nie na giełdę/tych jest pod dostatkiem / , a na spotkanie tylko kapslarzy ,coś tak jak w USA czy w Niemczech.
Jurek, a dlaczego w środku PL ? Jest przecież zeszłoroczna lokalizacja w Węgierskiej Górce. Możemy zaklepać wszystkie pokoje, a jest i świetlica by rozłożyć się z kapslami w przypadku niepogody. No i łyknie się trochę górskiego powietrza .
PS. Poza tym są tam jeszcze placki ziemniaczane i kwaśnica .
PS. Poza tym są tam jeszcze placki ziemniaczane i kwaśnica .
Jestem trollem
dobry pomysł ,ile miejsc tam było?
Całości nie pamiętam, zadzwonię tam i się dopytam. Rozumiem, że termin "żywiecki"?
Jestem trollem
a może Browar w Brzesku?
No to jest samo centrum...
Grzegorz & Krzysio
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Zbieramy kapsle polskie z sygnaturami
Tutaj jest link do naszej kolekcji i dubli.
Ja mam zapłacone noclegi w Żywcu i nie mam zamiaru rezygnować.
Jeszcze liczę, że giełda będzie.
Jeszcze liczę, że giełda będzie.
http://www.janko.cba.pl Zapraszam do wymiany. Mam 23 000 dziewic.
Panowie na spokojnie przemyślałem sprawę i dochodzę do jednego. Nie ma co rozpaczać, że festiwalu birofilia nie będzie.
Kiedyś spotykaliśmy się w Żywcu na giełdzie bez całej tej otoczki festiwalowej i każdy był zadowolony.
Przy browarze przecież funkcjonuje piwiarnia żywiecka z całkiem dużą ilością miejsca + parasole na zewnątrz.
Przecież można tam chyba zrobić giełdę, prawda?
Kiedyś spotykaliśmy się w Żywcu na giełdzie bez całej tej otoczki festiwalowej i każdy był zadowolony.
Przy browarze przecież funkcjonuje piwiarnia żywiecka z całkiem dużą ilością miejsca + parasole na zewnątrz.
Przecież można tam chyba zrobić giełdę, prawda?
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Przydałaby się giełda wyłącznie kapslowa!! Coś ala niemiecki Hirschaid!! Tylko i wyłącznie kapsle!
Reszta szeroko pojętej birofilistyki nieobecna!!!
P.s. Ewentualnie wymienia się piwa! ;)
Reszta szeroko pojętej birofilistyki nieobecna!!!
P.s. Ewentualnie wymienia się piwa! ;)
CCi#1223 / Discord wtk#9189
Heineken ma w głębokim poszanowaniu jakiekolwiek sentymenty, o których wspomina Kopyra