Proszę o identyfikację
Re: Proszę o identyfikację
Proszę jeszcze o identyfikacje tego kapsla i czy w dobrą stronę zrobione zdjęcie:

CC.I #2610
- Adrian3200
Rakszawa 37
Z niedobrego
, a poważnie to różne piwa są nim zamykane z Van Pur'a.

niepiwny - Holandia
To już nie lenistwo, a całkowita ignorancja. Tak trudno sprawdzić na BCI lub CCI takiego kapsla!!! 
Nawet w googlach wyskakuje.

Nawet w googlach wyskakuje.
Jestem trollem 

Jestem nowy w temacie kapsli i birofilistyki i nie zawsze wiem gdzie co sprawdzić. Po to jest to forum, żeby zapytać jak mniemam. Nie chcesz to nie pomagaj, ale nie zarzucaj czegoś, jeśli nie wiesz jak jest.
CC.I #2610
Wchodząc w ten dział na forum, na samej górze masz http://forum.katalogkapsli.pl/viewtopic.php?f=3&t=48 zajrzyj tam.
Dlatego jako nowy uczestnik forum powinieneś sam z siebie klikać we wszystkie ważne linki, które są poprzyklejane na forum, po to aby właśnie jak najszybciej powiększać swoją wiedzę.KML pisze:Jestem nowy w temacie kapsli i birofilistyki i nie zawsze wiem gdzie co sprawdzić.
Jestem trollem 

KML bez nerwówKML pisze:Jestem nowy w temacie kapsli i birofilistyki i nie zawsze wiem gdzie co sprawdzić. Po to jest to forum, żeby zapytać jak mniemam.
Nie chcesz to nie pomagaj, ale nie zarzucaj czegoś, jeśli nie wiesz jak jest.

Zapoznaj się z tym tematem - kopalnią wiedzy - "ważne linki"
http://forum.katalogkapsli.pl/viewtopic.php?f=4&t=3987
Jak coś,to w problemach zawsze pomożemy.
- yaro28ag
- Kontaktowanie:
Anglia piwo
Czechy piwo
Czechy piwo
Ten pierwszy to nie Anglia. Belhaven czyli Szkocja. ;)
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 

Ten po prawej to Radegast, bodaj jeszcze Czechosłowacja.
Oba zdajsie USA, 1-piramid brewery, albo jakos tak, drugiego nie pamietam, ale tez w/w panstwo--oba piwne.
Na razie 2836 Polska-piwne,169 pozostałe piwne 707 odwrotki, 502 inne, 367 serie oraz 577 niepiwne--razem 5214-- ale pracuję nad powiększeniem....a i 2133 na wymianę, na razie.....
Ten drugi to znak browaru Coors, ale to piwo produkowane jest w wielu krajach. Sprawdź jaka jest tam sygnatura.