W Auchan na tej samej ulicy również.chinet pisze:W Tesco na Górczewskiej do kupienia nowe Tyskie twist z DAP.
Do tego Redd's gruszka z chilli.
W Auchan na tej samej ulicy również.chinet pisze:W Tesco na Górczewskiej do kupienia nowe Tyskie twist z DAP.
Czy w związku z tym wysypem nowości będziesz troszkę częściej robił aktualizacje katalogu o nie właśnie?Paweł pisze: Tesco Kabaty:
- komplet nowych Tyskie Gronie: CP, dap, twist off
- nowy Amber Pszeniczniak
- Perla Chmielowa CP na 1
- Perla Export dap
Lada chwila Wismat powinien wrzucić kilkanaście kolejnych nowości.krzysio pisze: Czy w związku z tym wysypem nowości będziesz troszkę częściej robił aktualizacje katalogu o nie właśnie?
To fajnie. Chodzi mi głównie o te wariacje sygnaturowe CP9 , CP1, CP7-8, DAP tu , DAP tam, NewBox...Paweł pisze: Lada chwila Wismat powinien wrzucić kilkanaście kolejnych nowości.
[....]
Najbliżej będzie pojechać na Węgry. Oprócz tego jeszcze Rumunia i Bułgaria.krzysio pisze:Gdzie kupić ( poza alle.. ) Nowego Argusa Rakszawa 16 ?
Nieco dalej bo w Carrefourze w Arkadii też już jest (ale tylko na miodowym).Pablo pisze:W PIWOmaniaKu pojawił się także nowy kapsel Browaru na Jurze.
Dwa dni temu widziałem w Carrefourzetriple_h_stg pisze:Czy piwo grodziskie można gdzieś jeszcze kupić poza żabką?
Widziałem w Intermarche w Bytomiu.triple_h_stg pisze:Czy piwo grodziskie można gdzieś jeszcze kupić poza żabką?
Widziałem w Fresh markecietriple_h_stg pisze:Czy piwo grodziskie można gdzieś jeszcze kupić poza żabką?
PawelG pisze:Czy te Leszki błysk vs mat chodzą na w jakiś sposób różnych piwkach (np. 0,5 vs 0,66)? Widziałem tylko jeden rodzaj i nawet nie wiem, który to