XXII Ankieta Kolekcjonerów Kapsli
Re: XXII Ankieta Kolekcjonerów Kapsli
Ja również nie otrzymałem.
-
- Kontaktowanie:
Witam!
Ankieta jest juz na ukończeniu, w zasadzie już na wszystkie maile odpowiedziałem jeśli ktoś nie otrzymał odpowiedzi proszę o kontakt zubero@poczta.fm Przed końcowym opracowaniem zrobię jeszcze listę kolecjonerów których Ankiety do mnie dotarły i tu na forum ją wstawie! Kapsle już zamówione za jakieś 2 tygodnie powinniśmy zacząć wysyłkę , chyba ze cos sie stanie i znowu wyjade!
Pozdrawiam
Ankieta jest juz na ukończeniu, w zasadzie już na wszystkie maile odpowiedziałem jeśli ktoś nie otrzymał odpowiedzi proszę o kontakt zubero@poczta.fm Przed końcowym opracowaniem zrobię jeszcze listę kolecjonerów których Ankiety do mnie dotarły i tu na forum ją wstawie! Kapsle już zamówione za jakieś 2 tygodnie powinniśmy zacząć wysyłkę , chyba ze cos sie stanie i znowu wyjade!
Pozdrawiam
-
- Kontaktowanie:
Witam!
W pierwszym poście oraz tutaj załączam plik z listą kodów osób od których otrzymałem Ankiety. Jeśli ktoś wysłał a nie ma go na liście proszę o kontakt do soboty maksymalnie zubero@poczta.fm
W pierwszym poście oraz tutaj załączam plik z listą kodów osób od których otrzymałem Ankiety. Jeśli ktoś wysłał a nie ma go na liście proszę o kontakt do soboty maksymalnie zubero@poczta.fm
- Załączniki
-
- FORUM.xls
- (22.5 KiB) Pobrany 357 razy
Dzisiaj do mnie dotarła ankieta - dzięki Krzysztof, jak zwykle dobra robota.
szukam słowackich serii TIK sprzed 2005 r
Ankieta dotarła, dzięki Krzysztof.
doszła - dziękuje - ale mam małą poprawkę - nie Puck a Swarzewo - niby blisko ale jednak nie to samo
piwne i nie piwne bez sygnatur Polskie, zagraniczne serie , zakrętki PET Polskie , porcelanki Polskie
dubelki :https://chomikuj.pl/caralinus
dubelki :https://chomikuj.pl/caralinus
I do mnie dotarła! Pocztówka w drodze ;)
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Dzięki Krzysztofie - wszystko dotarło w komplecie - pozdrawiam !!!!!
Szczęście też leży na ulicy - trzeba się tylko chcieć po nie schylić !!!
Ja też już mam ankietę.Wielkie dzięki za kawał dobrej roboty.
Dotarła. Dzięki.
Każdy piwinien w coś wierzyć. Ja wierzę, że wypiję jeszcze jedno piwo.
dotarła. Dziękuję.
Jest ankieta u mnie ;)
6088 PL
3273 P
x654 N
Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10
Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
3273 P
x654 N
Giełdy 40 / Zorganizowane Giełdy 10
Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Dzięki!
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
- yaro28ag
- Kontaktowanie:
Rownież dostałem ,dobra robota .Dzięki !
Dotarła również do mnie. Dzięki!
Aktualnie w kolekcji kapsle ze 194 krajów (piwne ze 188 krajów)
I do mnie dotarła. Super robótka Krzysztof i spółka
.
P.S. Przypominam się o nakrętkach od wódeczki.

P.S. Przypominam się o nakrętkach od wódeczki.
Poszukuję replik kapsli przedwojennych.
Do mnie też ponoć dotarła.
Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne (bez działu INNE).
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
http://www.polskiekapslepiwne.pl
2014 – 917 kapsli
2015 – 1041 kapsli (+124)
2016 – 1168 kapsli (+127)
2017 – 1253 kapsli (+85)
2018 – 1426 kapsli (+173)
2019 – 1655 kapsli (+229)
I do mnie również dziś dotarła - dzięki za włożoną pracę ;)
Ankietę otrzymałem dziękuje
Do mnie też dotarła. Wielkie dzięki.
Dotarło do mnie, że to już ponad 10 lat mojego "kapslowania" (a właściwie oglądania góry butelek i otwierania). Bardzo dawno temu Wiki przysłał mi pliki z ankietą, kiedy byłem jeszcze mocno zielony. Przedwczoraj inny Krzysztof przysłał mi kilka ciekawych książeczek, no i ten kapsel z legitymacją nr 17. "poczułem się kimś wyjątkowym" - oj z jakiej to było reklamy...
Dzięki ogromne za Waszą pracę, za to, że nadal Wam się chce, że nadal jesteście takie "dzieciaki", tylko że trochę posiwiałe (ale w tym najlepszym tego słowa znaczeniu). To właśnie między innymi dzięki Wam (pomimo wielu zastrzeżeń, do tego co dzieje się w "Polskim Kapslu"), nie potrafię powiedzieć wystarczy.
Dzięki ogromne za Waszą pracę, za to, że nadal Wam się chce, że nadal jesteście takie "dzieciaki", tylko że trochę posiwiałe (ale w tym najlepszym tego słowa znaczeniu). To właśnie między innymi dzięki Wam (pomimo wielu zastrzeżeń, do tego co dzieje się w "Polskim Kapslu"), nie potrafię powiedzieć wystarczy.
Również milusio! Otwieranie takich przesyłek zawsze sprawia przyjemność. Z podziękowaniem, by znów uśmiechu i zapału nie "zbrakło"
U mnie ankieta jest od dwóch dni. Dziękuję i pozdrawiam.
Ja też otrzymałem przesyłkę. Bardzo dziękuję. Spróbuję jakąś widokówkę zdobyć, choć w dzisiejszych czasach o to trudno:) (w miejscowościach nie turystycznych).
Do mnie też doszła.
Anka i tampon doszły wreszcie i do mnie. Dzięki wielkie Krzysiek.
Mam jednak pytanie gdzie są zliczenia browarami i krajami gdyż przynajmniej w moim egzemplarzu (papierówka bez żadnego CD załącznika) ich nie ma a szczególnie te pierwsze mnie zawsze interesują najbardziej.
O czymś nie wiem ? Są gdzieś osobno zamieszczone w matrixie ?
Mam jednak pytanie gdzie są zliczenia browarami i krajami gdyż przynajmniej w moim egzemplarzu (papierówka bez żadnego CD załącznika) ich nie ma a szczególnie te pierwsze mnie zawsze interesują najbardziej.
O czymś nie wiem ? Są gdzieś osobno zamieszczone w matrixie ?

Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Doszła , dziękuję!!!!!
-
- Kontaktowanie:
Witam!
Ostatecznie wszystkie aniety powinny być juz u odbiorców. Dziękuję za potwierdzenia odbioru, szczególnie za widokówki jakie dostaję.
Płyty CD w tym roku nie ma, ponieważ trzeba ciąć koszty! Na pozostałe pytania, co w kopercie było a czego nie było odpowiedź była w mailu jaki wszyscy dostali razem z plikami do wypełnienia. Wystarczyło poświęcic chwilę na zapoznanie sie z treścią!
Kolego "caralinus" adres sprawdziłem, jest dokładnie taki jaki podałeś do poprzedniej ankiety, w tej nic nie zmieniałeś a mozliwość co roku jest, bo błędy sie zdażają, wiec nie wiem o co chodzi. Do przyszłej przyślij sprostowanie.
Zapraszam do XXIII Ankiety, wzmiankę zamieszczę na forum. Jednak będzie konkurs na kapsel. Informacja będzie na powstającej stronie klubowej, każdy z ankietowanych dostanie stosowną informację na maila
Pozdrawiam
Ostatecznie wszystkie aniety powinny być juz u odbiorców. Dziękuję za potwierdzenia odbioru, szczególnie za widokówki jakie dostaję.
Płyty CD w tym roku nie ma, ponieważ trzeba ciąć koszty! Na pozostałe pytania, co w kopercie było a czego nie było odpowiedź była w mailu jaki wszyscy dostali razem z plikami do wypełnienia. Wystarczyło poświęcic chwilę na zapoznanie sie z treścią!
Kolego "caralinus" adres sprawdziłem, jest dokładnie taki jaki podałeś do poprzedniej ankiety, w tej nic nie zmieniałeś a mozliwość co roku jest, bo błędy sie zdażają, wiec nie wiem o co chodzi. Do przyszłej przyślij sprostowanie.
Zapraszam do XXIII Ankiety, wzmiankę zamieszczę na forum. Jednak będzie konkurs na kapsel. Informacja będzie na powstającej stronie klubowej, każdy z ankietowanych dostanie stosowną informację na maila

Pozdrawiam