Bajek wierzymy że się poskładasz do 'kupy'

Pech nie może trwac wiecznie.
Pewnie myślisz sobie...za jakie grzechy, widać Bóg wystawia Cię na próbę.

Bajek radze ostro sie pomodlić w te święta.

Skoro tak sądziszbarann pisze:Przestań człowieku. Niedawno płakałeś, rozsyłasz kolekcję i inne duperele, a teraz nagle jakżeś się dowiedział, że stary Grodzisk siedzi w paczce to już pierwszy, happy człowiek, kumpla znalazł. Wszystko jest OK. Jak już wszystkim mówisz, że przestajesz zbierać, zgrywasz ofiarę, opowiadasz jak to Ci jest ciężko to przynajmniej miałbyś na tyle honoru, że po tej Twojej przyrytej aferze i zarzekaniu się, że nie będzie Cię do wakacji mógłbyś trochę się opanować, a tu nic tylko znów Bartosz Grabowski i nowy post. Oczywiście piszesz w każdym, że zaraz Cię tu nie będzie bo czekasz na komentarz od gościa. Gościu chyba ma jakiś zapłon zjarany bo coś długawo komentarza nie wystawia. Jak już masz zamiar siedzieć codziennie to przynajmniej nie graj biedaczka. Dobra koniec.
Sorry, że tak trochę podjechałem, ale irytuje już mnie to powoli.
Przecież napisałem że nie chodzi mi o te starocie, bo nie mogę wrzucić do paczki nic innego niż masówkę, a to byłoby na miejscu.Zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłem wsadzając do paczki te kapsle.....gdybym wysłał ten złom który tam był byłby spokój...
Wcale nie wymuszałem współczucia. I nawet chciałem skończyć ze zbieraniem. Porozmawiałem trochę z innymi na ten temat i każdy był zdania "zbierać dalej". Pisałem że mam karę i mam. I że nie będę miał internetu W DOMU dopuki nie wyjaśnią się aukcje, a teraz jeszcze okazało się że gość domaga się jakiejś tam książeczki, i tylko dla tego mam neta. I kożystam zwyczajnie z sytuacji, puki mogę, to piszę. I teraz trzymajcie mnie za słowo, gdy wszystko się wyjaśni z tą aukcją to napisze że "nie mam internetu" w domu, i gdy coś napiszę czy na naszym, czy na Davida forum to poproście adminów o adres IP.Daj spokój, na pewno nie rzuciłbym zbierania kapsli, tylko trochę bym się miarkował. A nie wymuszał na początku współczucie, a potem nagle pisał post za postem jak gdyby nigdy nic, a rzekomo już dawno powinieneś mieć karę. Mnie to szczerze rypie, który będziesz na liście więc spoko.
Bartku skoro tak kochasz kapsle to czemu twierdzisz , że masz je w d****. Tym bardziej, że są to stare i ciekawe kapsle.Grabowski Bartosz pisze:Piszę nie dla tego grodziska, bo szczerze mam go w d****. I te inne starocie też.
Dobry pomysłbarann pisze:Kamil, też sam nie decyduj czy paczka ma iść do Bartka od razu. Ja bym głosowanie zrobił. Jak wyjdzie, że większość chce aby do niego teraz poszła to nie ma sprawy.